3 anneden Ada bebeğe destek

tarafından
265
3 anneden Ada bebeğe destek

Tire’de ‘Ada’ bebek için gönüllü 3 anne Tire Salı Pazarında açtıkları tezgâhta yaptıkları satışla, Ada bebeğe destek olmaya çalıştılar…

İstanbul’da yaşayan ve doğumu ile birlikte SMA Tip1 hastası olarak dünyaya gelen 13 aylık Ada bebek için Türkiye genelinde olduğu gibi İzmir Tire‘de de destek kampanyası düzenlendi.

İlçede yaşayan 3 fedakâr anne Arzu Başargan, Özge Akı ve Hülya Başargan sosyal medya hesaplarından Ada bebek için destek istedi. Duyarlı arkadaşlarından ve Tire’li esnaflardan gelen çeşitli ürünleri İlçede bugün kurulan Salı pazarında açtıkları stantta satışa sunarken, satıştan elde edilen gelir Ada bebeğin ailesine gönderilecek.

İstanbul’da yaşayan Esra ve Kemal Çelik çiftinin, SMA Tip1, nadir görülen genetik hastalığa sahip kızları 13 aylık Ada’nın tedavi görmesi için yürütülen kampanyaya Tire’de ‘Adaya Umut Ol’ sloganı ile yardım kampanyası başlatarak destekte bulundular. Kampanya ile ilgili olarak açıklamada bulunan fedakâr 3 anne, Ada bebeğin yaşaması için acil gereken 13 milyon liranın toplanması ve Ada bebeğin ilaçlarının SGK kapsamına alınması için kampanya başlattıklarını ifade ettiler. Tireli vatandaşların küçük bebeğe Umut olmalarını istediklerini söylediler.

İZMİR – BEYAZ HABER AJANSI (BHA)