Aksigorta, Acentelerinin İşçi Bayramı’nı Hediye Çeki ile Kutluyor

tarafından
83
Aksigorta, Acentelerinin İşçi Bayramı’nı Hediye Çeki ile Kutluyor

Aksigorta, Acentelerinin İşçi Bayramı’nı Hediye Çeki ile Kutluyor

Yeni nesil sigortacılık anlayışıyla ürün ve hizmetlerini geliştiren Aksigorta, evlerinden çalışmayı sürdüren acentelerini yaptığı sürprizlerle desteklemeye devam ediyor. Acentelerinin Ramazan ayını ve 1 Mayıs Emek ve İşçi Bayramı’nı kutlayan Aksigorta, acenteleri ve acente çalışanlarından oluşan yaklaşık 14 bin kişiye belirli marketlerde kullanabilecekleri alışveriş çeki hediye ediyor.

 

Ürün ve hizmetlerini insan odaklı yaklaşımlarla geliştiren Sabancı Holding iştiraki Aksigorta, en büyük dağıtım kanalı olan acentelerine yaptığı destekleri sürdürüyor. Sigorta emekçilerinin 1 Mayıs Emek ve İşçi Bayramı’nı kutlayan Aksigorta, acenteleri ve acente çalışanlarından oluşan yaklaşık 14 bin kişinin hayatına dokunmayı hedefleyerek, belirli marketlerde kullanabilecekleri alışveriş çeki hediye ediyor.

 

‘Sektörün arkasındaki güç acentelerimizdir’

 

Acenteleri için her fırsatta destekte bulunduklarını ifade eden Aksigorta Genel Müdür Yardımcısı Tolga Tezbaşaran, “Pandemi nedeniyle bir araya gelemediğimiz bu zorlayıcı dönemde, acentelerimizin onların yanında olduğumuzu bilmesi bizim için büyük önem taşıyor. Sigortacılık sektörünün bu denli başarılı olmasının arkasındaki güç; en zorlu şartlarda dahi özveriyle çalışmalarını sürdüren acentelerimizdir. Sigorta emekçilerimizin Ramazan Ayı’na denk gelen 1 Mayıs Emek ve İşçi Bayramı’nı kutlayarak, acentelerimiz ve acente çalışanlarımızdan oluşan yaklaşık 14 bin kişiye 150 TL değerinde alışveriş çeki hediye ediyoruz. Umarım bu zorlu günler geride kalacak ve yeniden acentelerimizle bir araya geleceğiz’’ diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı