Akustikhane Records’un yeni sanatçısı Yağmur Bakar’ın “Son Yaprak” adlı şarkısı yayınlandı

tarafından
78
Akustikhane Records’un yeni sanatçısı Yağmur Bakar’ın “Son Yaprak” adlı şarkısı yayınlandı

Akustikhane’nin müzik yapım şirketi Akustikhane Records’u kurmasıyla birlikte çalışmaya başladığı müzisyenlerin sayısı artıyor. Genç şarkıcı Yağmur Bakar'ın “Son Yaprak” isimli parçası dijital müzik platformlarında müzikseverlerle buluşuyor. 

Türkiye’nin en çok izlenen canlı müzik kanalı Akustikhane’nin, daha önce hiçbir kaydı olmayan genç ve yetenekli isimleri müzikseverlerle buluşturmak amacıyla kurduğu Akustikhane Records, yeni şarkılar yayınlamaya devam ediyor. 

Geçtiğimiz haftalarda ilk sanatçısı Beliz’i müzikseverlerle buluşturan Akustikhane Records, yine gelecek vadeden genç ve başarılı bir ismi daha müzik sahnesine armağan ediyor. Genç şarkıcı Yağmur Bakar'ın, Akustikhane Records etiketiyle çıkan “Son Yaprak” isimli parçası dijital müzik platformlarında dinlenebiliyor.

Kendi şarkı sözlerini yazıyor ve besteliyor

Henüz 15 yaşında olan Yağmur Bakar, çocukluğundan beri müzikle iç içe yaşıyor. Genç yaşına rağmen derinlikli şarkı sözleri ile dikkat çeken Yağmur, "Son Yaprak" adlı şarkısının sözlerini yazarken, bestesine de imzasını attı. İlk şarkısını Mehmet Özen ve Cüneyt Yamaner'in aranjörlüğünde Akustikhane Records ile yayınlayan Yağmur, yeni şarkılar için de çalışmaya devam ediyor. Yağmur Bakar, müzik çalışmalarının yanı sıra Aydın Doğan Güzel Sanatlar Lisesi’nde eğitimine devam ediyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı