Akustikhane’nin iletişim çalışmalarını ON İletişim yönetecek

tarafından
89
Akustikhane’nin iletişim çalışmalarını ON İletişim yönetecek

Türkiye’de akustik canlı performans trendini başlatan ve sevdiren Akustikhane, 11 yıl önce bir televizyon programı olarak başlayan ve dijital dünyada devam eden hikâyesini heyecan verici projelerle renklendirmeye hazırlanıyor.

Yeni dönemde Türkiye’nin en beğenilen ve en başarılı müzisyenlerinin canlı performanslarının yanı sıra müzikseverleri yeni keşiflere ve eğlencelere sürükleyecek projelerle sektöre hareketlilik katacak olan Akustikhane, iletişim çalışmalarına da ağırlık verecek.  

Hizmet verdiği markaların hedeflerine, tutkularına, heyecanlarına ortak olan ON İletişim, sektördeki 20 yıllık deneyimiyle Akustikhane’nin marka değerine katkı sağlayacak. Akustikhane, ON İletişim’den kurumsal iletişim, pazarlama iletişimi, içerik ve proje yönetimi ile medya ilişkileri konularında hizmet alacak.

ON İletişim’in, Akustikhane'nin yanı sıra hizmet verdiği markalar ve organizasyonlar şöyle sıralanıyor: Anadolu Efes Spor Kulübü, Eker Süt Ürünleri, Corendon Airlines, Olgar, SPX, Salomon, Dark İstanbul, The Future Healthcare İstanbul 2021 Konferansı, Suunto, Alize Ocean Racing, Argeus Travel & Events, Akra Gran Fondo, Tour Of Antalya, Alanya Ultra Trail, Cappadocia Ultra Trail, Salcano Gran Fondo Marmaris ve Velotürk Gran Fondo Çeşme…  

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı