Amazfit Cadde 10K Koşusu ve Spor Festivali Başlıyor

tarafından
98
Amazfit Cadde 10K Koşusu ve Spor Festivali Başlıyor

Amazfit Cadde 10K Koşusu, giyilebilir teknolojik ürünler pazarının küresel markası Amazfit sponsorluğunda 12-13 Haziran tarihlerinde Caddebostan sahilinde gerçekleştirilecek. KadıköyBelediyesi'nin desteğiyle gerçekleştirilecek festivalin en önemli etkinliklerinden biri de"Amazfit Cadde 10K Koşusu" olacak.

 

Akıllı saat ve bileklik teknolojilerindeki uzmanlığıyla tanınan küresel akıllı saat markası Amazfit ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek etkinlik, maraton dışında birbirinden farklı ve renkli spor aktivitelere de ev sahipliği yapacak. 

 

Sporcular için özel olarak tasarlanmış akıllı saat: Amazfit T-Rex Pro

 

Dünya genelinde normalleşme çalışmalarının etkin bir şekilde uygulandığı bu günlerde, Amazfit T-Rex Pro, aktif bir yaşama geri dönen sporcuların güvenle kullanabileceği mükemmel bir akıllı saat olarak tüm dikkatleri üzerine çekiyor. İster rekabetçi maraton koşularında, ister açık hava sporlarında, Amazfit T-Rex Pro, kullanımı kolay dörtlü küresel navigasyon uydu sistemi (GPS dahil), kan oksijen doygunluğu ölçümü ve askeri nitelikteki dayanıklılığıyla sporcular için geliştirildi. T-Rex Pro, tipik kullanımda 18 güne kadar dayanabilen pil ömrüyle mesafe takibi için üst düzey performansa sahip. 10 ATM su geçirmezlik özelliği ile terden ve yağmurdan etkilenmeyen Amazfit T-Rex Pro, ayrıca sporcuların sörf, yüzme veya dalış sporlarını yapmalarına olanak verecek şekilde tasarlandı. 

 

Amazfit, insan sağlığını korumak ve yaşam kalitesini iyileştirmek için dünya genelinde kapsamlı araştırmaların uygulanmasında aktif bir rol oynuyor. Dijital sağlık yönetimi alanında lider bir marka olan Amazfit, Türk tüketicisinin de sağlıklı yaşam dönüşümün içerisine dahil etmeyi ve sağlıklı yaşam teknolojileri alanında en çok tercih edilen marka olmayı hedefliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı