Anadolu Birliği Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı açıldı

tarafından
70
Anadolu Birliği Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı açıldı

Teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Anadolu Birliği Partisi, Kırıkkale İl Başkanlığının açılışını yaptı.
Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın’ın katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreninde İl Başkanlığına Adem Evci getirildi.

Kurdele kesiminin ardından parti binasını gezen Genel Başkan Bedri Yalçın açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın manevi oğlu olduğunu dile getiren Bedri Yalçın siyasete yeni bir anlayış getireceklerini ifade ederek, ‘Şimdi başka şeyler söylemek lazım’ sloganıyla yola çıkarak partimizi kurduk. Şuan Türkiye genelinde örgütlenme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kırıkkale İl Başkanlığımızı açtık, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İktidarın ülkeyi yönetemediğini belirten Yalçın, “Vatandaşların ekonomik durumları gün geçtikçe kötüye gidiyor. Bu iktidar ilk geldiğinde 3 Y ile Yolsuzlukla, Yasaklarla ve Yoksullukla mücadele edeceğiz diyerek gelmişti. Fakat bu konularda hiç bir şey yapmadıkları gibi bir Y daha eklediler, bu da Yüzsüzlüktür” ifadelerini kullandı.
Cumhur İttifakına destek vermeyeceklerinin altını çizen Yalçın, “Diğer partiler ile üçüncü bir ittifak kurma çalışmamız var. Aynı zamanda millet ittifakı ile de görüşüyoruz. Partimiz başka partilerde olmayan bir örgütlenme modeli ile örgütlenecek. Bölge başkanlıkları kuracağız, ve bu bölge başkanlıkları kendilerine bağlı il ve ilçe yönetimlerini belirleyecek. Milletvekili, belediye başkanı ve diğer adaylıkları bu teşkilatları bölge başkanı belirleyecek ve genel merkezimiz bu sürece müdahil olmayacak” şeklinde konuştu.

İl Başkanlığı görevine atanan Adem Evci ise yaptığı açıklamada, “Göreve geldikten sonra arkadaşlarımız ile çalışmalarımıza başladık, ilçelerde örgütlenme çalışmalarımız devam ediyor. İlk olarak 4 ilçemizde hemen örgütlenme çalışmalarımızı bitirmek istiyoruz. Bütün vatandaşlarımızı, Anadolu Birliği Partisi çatısı altına, birlik ve beraberlik içerisinde memleketimize hizmet etmek adına partimize davet ediyorum"dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı