Anadolu Sigorta “Patim Güvende Sigortası”nı Satışa Sundu

tarafından
60
Anadolu Sigorta “Patim Güvende Sigortası”nı Satışa Sundu

Anadolu Sigorta, evcil hayvan sahiplerinin, 6 aylıktan büyük, 10 yaşından küçük kedi ve köpeklerinin veteriner masrafları için teminat sağlayan yenilikçi ürünü “Patim Güvende Sigortası”nı hizmete sundu. İsteğe bağlı olarak evcil hayvan sigortasına eklenebilen “Pati Plus Teminatı”yla ise Anadolu Sigorta, kedi ve köpek sahiplerinin acil durum dışındaki muayene, tetkik ve tedavilerle ilgili veteriner masrafları için de teminat sağlıyor. 

Sigorta sektöründeki yenilikçi ürün ve hizmetlerine “Patim Güvende Sigortası” ile bir yenisini daha ekleyen Anadolu Sigorta, kedi ve köpek sahiplerinin bütçelerine uygun alternatifler ile veteriner masrafları için kapsamlı teminatlar sunuyor. Patim Güvende Sigortası kedi ve köpeklerin acil durumlara yönelik tedavilerinin yanı sıra, isteğe bağlı olarak poliçelere eklenebilen “Pati Plus Teminatı” ile  muayene, tetkik ve tedavilere yönelik veteriner masrafları için de evcil hayvan sahiplerine güvence sağlıyor.

“Patim Güvende Sigortası” ile evcil hayvan sahiplerinin, minik dostlarının sağlığını güvence altına alan Anadolu Sigorta, 6 aylıktan büyük, 10 yaşından küçük kedi ve köpeklerin acil tedaviler için veteriner masraflarını karşılıyor. İsteğe bağlı olarak eklenebilen “Pati Plus Teminatı”yla ise acil durum dışındaki veteriner masrafları ve belirli hastalıklara yönelik tedavi giderleri için de poliçe limitleri dahilinde yüzde 70 ödeme oranıyla güvence sağlanıyor. Ayrıca anlaşmalı veterinerlerde yılda bir defa muayene, göz ve kulak temizliği ve tırnak kesimi de ücretsiz olarak uygulanabiliyor. 

Patim Güvende Sigortası evcil hayvan sahiplerini, evcil hayvanın üçüncü kişilere verebileceği zararlar için Üçüncü Şahıs Mali Sorumluluk, evcil hayvanın kaybolması durumunda kayıp ilanı ve ödül teminatları ile de tam güvence altına alıyor. 

 

“Patili evcil dostlarımızın da yanındayız”

Kedi ve köpek sahiplerinin, evcil hayvanlarının veteriner masraflarını üstlenirken maddi olarak zorlanabildiklerini belirten Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Fatih Gören; “Sektörde  evcil hayvan sahiplerinin veteriner masraflarını karşılayan, evcil hayvan sağlık poliçesi niteliğinde sigorta ürünleri yurt dışı örneklere kıyasla gelişime açık bir noktada. Evcil hayvan sahibi müşterilerimizin bu ihtiyacından hareketle ‘Patim Güvende Sigortası’nı ‘Pati Plus Teminatı’ seçeneği ile birlikte hayvan severlerin minik dostlarına hitap edecek şekilde, her bütçeye uygun olarak oluşturduk. Türkiye’de ikamet eden bireysel müşterilerimize özel olarak sunduğumuz yenilikçi ürünümüzle, ülkemizdeki evcil hayvan sahiplerinin ve patili dostlarının da yanındayız” diye konuştu. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı