Anker Soundcore Akıllı Teknolojileriyle Müziğin Keyfini Daha Da Artırıyor

tarafından
68
Anker Soundcore Akıllı Teknolojileriyle Müziğin Keyfini Daha Da Artırıyor

Tatili keyifli hale getirmenin pek çok yolu var. Bunlardan biri de kendini müziğin ritmine bırakmak! Yoğun geçen bir yılın ardından keyifli bir tatil yapmak hepimizin hakkı. Müzik de tatili daha da keyifli hale getirmek için olmazsa olmazlardan. Yaşamı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, müziğin değerini bilerek geliştirdiği ürünlerle bu deneyimi farklı bir noktaya taşıyor. Anker, geliştirdiği son teknoloji kulaklık, hoparlör ve ses sistemleriyle müziğin ritminin yakalanmasına yardımcı oluyor.

 

Normalleşme süreci ve yazın gelişi özlemini duyduğumuz tatil kavramıyla bizi yeniden tanıştırdı. Deniz, kum ve güneş tatilin vazgeçilmezleri olarak gösterilse de tatilin gizli kahramanı olan müziği de unutmamak gerekiyor. Tatildeki keyfi katlayan, eğlenceyi büyüten ve rahatlamamızı sağlayan müzik keyfi, doğru ekipman ve doğru ürünlerle birleştiğinde bambaşka bir deneyimin kapılarını aralıyor. Akıllı teknolojileriyle yol gösteren ve eğlenceyi artırmayı başaran Anker, müziğin gücünün farkında olarak geliştirdiği ürünlerle kullanıcılarını memnun etmeyi başarıyor. İster kulaklık ister hoparlör ister ses sistemi olsun, kusursuz ses kalitesini kullanıcılarının beğenisine sunan Anker, ürünlerinde son teknolojiden ve yeni trendlerden yararlanıyor. Ses sistemlerini ürettiği Soundcore kategori markası altında piyasaya sürdüğü farklı ürünlerle her bütçeye uygun kulaklık, hoparlör ve ses sitemi sunuyor. Üstelik bu ürünler Soundcore uygulaması üzerinden kişiselleştirilebilen ses kalitesiyle beklentilerin ötesinde bir deneyim vadediyor. Yaz aylarında vazgeçilmez ürünler haline gelecek Soundcore Liberty Air 2 Pro, Life Q30, Wakey, Motion B,Motion+ ve Rave Mega 80W yaz keyfine ritm katmak için kullanıcılarıyla buluşmayı bekliyor. 

 

Kesintisiz müziğin tadını çıkarın

Anker’in kusursuz ve kesintisiz bir deneyim sunan ürünleri farklı model ve özelliklerde kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bir kulaklıktan beklenenden çok daha fazlasını sunan SoundCore Liberty Air 2 Pro, dış mekan, iç mekan ve yolculuk olarak 3 farklı moduyla piyasaya sunuluyor. Soundcore uygulaması sayesinde de ortam sesinde değişiklik yaparak aktif gürültü engelleme özelliğini kullanabiliyor. Kulak üstü kulaklıklarda da birbirinden farklı modellere ev sahipliği yapan Anker, Soundcore Life Q30 kablosuz kulaklığıyla çok noktalı bağlantı özelliği, yüksek çözünürlüklü ses kalitesi ve konforlu kullanımıyla dikkat çekiyor. Life Q30, Soundcore uygulaması üzerinden ayarlanabilen ses ayarı ve Hibrit Aktif Gürültü Engelleyici moduyla kullanıcılarla buluşuyor. 

 

Anker Soundcore Motion serisi de olağanüstü derinlik ve netlik sağlayan hoparlörleriyle müzikten alınan hazzı artırıyor. Soundcore Motion B, 12 saatlik çalma süresi, 12 Watt’lık ses çıkışı, IPX7 dayanıklılık derecesi ve Bass Up teknolojisiyle beğenileri toplarken, Soundcore Motion+ ise sesi odaya homojen dağıtabilmek için 15 derecelik açıyla yukarı doğru konumlandırılmış durumda oluşuyla ve genişletilmiş bas ve tiz özellikleriyle dikkat çekiyor. Aynı şekilde Soundcore uygulaması ile kontrol edilebilen ses ayarı ve 30 Watt’lık stereo sesi ile kullanıcılarının müziğin büyüsüne kapılmalarına yardımcı oluyor. Partilerin vazgeçilmez parçası olmaya aday SoundCore Rave Mega 80W ise iç ve dış mekan modları ve 18 saate varan geliştirilmiş oynatma süresiyle beklentileri aşıyor. BassUp Teknolojisi, kablosuz stereo eşleştirmesi ve çift bluetooth bağlantısıyla kalabalık ortamların neşe kaynağı olmaya hazır. Bir ses siteminde pek çok işlevi aynı anda ve aynı kalitede sunan SoundCore Wakey ise kablosuz şarjlı çalar saat, radyo, alarm ve hoparlör gibi farklı özellikleri bir arada bulunduruyor. Soundcore uygulaması aracılığıyla kişiselleştirilebilen alarm sesi, 10 Watt’lık ses çıkışı ve saati gösteren LED ekranıyla kullanıcılarıyla buluşmayı bekliyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı