Aposto!’nun Kültür Sanat Yayını Duende, HOOD Base ve iyzico güçlerini müzisyenler için birleştirdi

tarafından
77
Aposto!’nun Kültür Sanat Yayını Duende, HOOD Base ve iyzico güçlerini müzisyenler için birleştirdi

Yeni medya platformu Aposto!’nun kültür sanat yayını Duende ve ilham veren buluşmaların ortak üssü olan yaratıcı üretim alanı HOOD Base, iyzico’nun desteğiyle Newsletter Soundtrack projesini hayata geçirdi.

 

Konserlerden uzak kaldığımız pandemi döneminde Duende ve HOOD Base, iyzico’nun desteği ile tematik bültenleriyle müzisyenlere ilham vererek ortak üretim alanında çok boyutlu bir etkileşim yaratacağı “Newsletter Soundtrack” projesini hayata geçirdi. 

 

Disiplinlerarası bir anlatım

“Metinsel içerik müzikle buluşarak çok boyutlu bir deneyime dönüşebilir mi?” sorusunun bir cevabı olarak ortaya çıkan Newsletter Soundtrack’in ilk bülteni 2 Temmuz’da yayınlandı. 6 ve 9 Temmuz’da yayınlanacak olan yeni bültenlerin ana teması da ilk bültende olduğu gibi “Gelecek” olacak. Bağımsız müzisyenlere bir ilham olan Newsletter Soundtrack, onların besteleriyle disiplinlerarası bir anlatıma ev sahipliği yaptı. 

 

Okuyucular, bir yandan Duende’nin tematik bültenlerini Aposto!’nun web ve mobil uygulamaları üzerinden Taner Yücel, Randomized Issues ve Oğuz Öner’in besteleri eşliğinde okurken diğer yandan müzisyenlerin Spotify profillerini ziyaret ederek iyzico ödeme sistemi aracılığıyla müzisyenlere doğrudan katkıda bulunabilecek. 

 

iyzico-Spotify İş Birliği 

 

Spotify ve iyzico iş birliğiyle pandemi döneminde müzik sektörüne destek olabilmek adına hayata geçirilen Sanatçı Fon Toplama özelliği sayesinde dinleyiciler, favori sanatçılarının Spotify profilleri üzerinden onlara doğrudan katkıda bulunabiliyor.   iyzico, “İyiden İyiye” çatısı altında topluma, çevreye ve kültüre fayda sağlayacak projelere sürdürülebilir bir destek sunmaya devam ediyor.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı