Başkan Aydın eşiyle birlikte pazar alışverişi yaptı

tarafından
32
Başkan Aydın eşiyle birlikte pazar alışverişi yaptı

Esnaf ve vatandaşı sık sık ziyaret eden AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, eşi Günden Aydın ile Seferihisar Cuma pazarında, pazar alışverişi yaptı. Tezgâhları gezen Başkan Aydın, esnafla sohbet etti.

 

Sık sık hemşehri ziyaretleri gerçekleştiren, Seferihisar’da köy ve mahalleleri ziyaret eden Başkan Aydın eşiyle birlikte pazar esnafını ziyaret etti. Esnafın istek ve sorunlarını dinleyen, vatandaşla sohbet eden Başkan Aydın ve eşi Günden Aydın, esnaftan alışveriş yaptı. Semt pazarlarının toplum için öneminden bahseden Başkan Aydın, “Semt pazarları gıda tedarik zincirinde tarihin en eski zamanlarından beri çok önemli bir yere sahip. Pazarlar vatandaşın en taze ve en güzel sebze meyveye en uygun fiyatlara ulaşması noktasında çok değerli. İlçemizin ekonomisinde önemli yere sahip olan pazar esnafımızın sorun ve istekleri bizim için önemli” diye konuştu. Pazar tezgahlarından alışveriş yaparken esnafla şakalaşan Başkan Aydın, “İyi sebze meyveden anlarım” diyerek ürünleri kendi seçti.

 

Alışverişlerini her zaman semt pazarından yapmaya özen gösterdiklerini vurgulayan Günden Aydın, “Semt pazarlarının bir ruhu var. Birbirinden güzel çeşit çeşit sebze ve meyveleri de bu samimiyeti de zincir mağazalarda bir arada bulamazsınız. Biz alışverişimizi mümkün mertebe her hafta semt pazarından yapıyoruz. Alışveriş yaptığımız tezgahlarla dost olduk. Bir hafta gidemesek ertesi hafta merak eder sorarlar sağ olsunlar. İşte bu sıcaklık pazarın güzelliği” diye konuştu.

 

Pazar esnafının ve vatandaşın yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aydın, “Seferihisar’da büyümüş, çocukluğunu burada geçirmiş, burada hayatını kurmuş biri olarak en büyük arzum Seferihisar’a hizmet üretmek. Hemşehrilerimizin sevgisine ve teveccühüne layık olmak, hak ettiği hizmetleri alan bir Seferihisar’da yaşamak için hep birlikte çalışıyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı