Başkan Erol: Otmanlar Köyü Tahliye Ediliyor

tarafından
90
Başkan Erol: Otmanlar Köyü Tahliye Ediliyor

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde çıkan yangın hızla yayılırken Otmanlar Köyü tahliye ediliyor.

Bölgedeki durumu yakından takip eden CHP Köyceğiz İlçe Başkanı Hüseyin Erol, orman yangını ile ilgili bilgi vererek, “Ne yazık ki yangın kontrol altına alınamıyor. Mahallelerimiz, köylerimiz bir bir boşaltılıyor” dedi.
Otmanlar köyünün tahliye edilmeye başlandığını belirten Başkan Hüseyin Erol, “İlçemize bağlı Çayhisar Mahallesi, Kavacık Mahallesi, Pınar Mahallesi Ören Yeri, Zeytinalanı Mahallesi Akyaka mevkii, Taşdibi mahallelerindeki vatandaşlarımız daha önce tahliye edilmişti. Söndürme çalışmaları devam ediyor. Ancak orman yangınları yerleşim yerlerimizi tehdit etmeye devam ediyor. Yangın nedeniyle Otmanlar Köyü sakinlerimiz tahliye ediliyor. Tek temennimiz yangının bir an önce kontrol altına alınması” dedi.

Başkan Erol, bölgede vatandaşların ve yangın söndürme ekiplerinin acil ihtiyaçlarının tedariki konusunda CHP İlçe Başkanlığı olarak çalışmaların sürdüğünü dile getirerek, “Tahliye sürerken bizlerde vatandaşlarımıza yol gösteriyoruz. Tahliye sırasında panik yapılmaması önemli. Halkımız sakinliğini koruyarak köyü boşaltmaya devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı