Başkan Kızılboğa: “İYİ’leştirmeye Geliyoruz”

tarafından
72
Başkan Kızılboğa: “İYİ’leştirmeye Geliyoruz”

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, esnaf ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaşan İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, esnafın taleplerini ve sorunlarını dinliyor.

Ziyaretlerinde ilişkin olarak konuşan Başkan Kızılboğa açıklamasında: “İYİ Parti Bingöl İl Başkanlığı olarak esnaf ziyaretlerimizi aralıksız olarak sürdürüyoruz.

İl binalarında oturarak milletimizin derdine çare olunmayacağının bilincindeyiz. Bu kapsamda sürekli olarak 7’den 70’e her fırsatımızda vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz.

Ülkemizin durumu maalesef içler acısı bir haldedir. Milletimiz gülmeyi, mutlu olmayı unuttu. Yaşama, hayatta kalma korkusu herkesin tek derdi haline geldi. İşsizlik, ekonomik sıkıntılar aldı başını gitti. Bunu bizler söylemiyoruz. Halkımız anlatıyor.

Milletimiz artık her şey İYİ olsun istiyor. Vatandaşlarımızın Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener nezdinde bizlere olan ilgi ve desteklerinden çok mutlu oluyoruz. Ülkemize umut olmaya, dertlere derman olmaya, İYİ’leştirmeye geliyoruz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı