Başkan Özsaçmacı, “AK mı KARA mı?”

tarafından
75
Başkan Özsaçmacı, “AK mı KARA mı?”
İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, "Çorumlu esnaf giderlerini karşılayamazken, destek alamaz iken, fuar adı altında dışardan konar göçer tezgah getirmek nedir?"diye sordu.
 
Her yıl Çorum’da Tarım Fuarı organize eden Atlas Uluslararası Fuarcılık, bu yıl 11-20 Haziran 2021 tarihleri arasında “1. Çorum Gurme Lezzetler Fuarı” düzenledi. Kurulan Gurme Lezzetler Fuarınının yerel esnafa zarar verdiğini söyleyen İYİ Parti il başkanı Bekir Özsaçmacı, il yöneticilerini eleştirerek, “Yerel esnafımıza sahip çıkalım” diyerek, slogan atmakla esnafa sahip çıkılmaz" dedi.
 
 
YEREL ESNAFA SLOGANLARLA MI SAHİP ÇIKIYORSUNUZ?
 
Yazılı bir açıklama yayınlayan başkan Özsaçmacı, "“Yerel esnafımıza sahip çıkalım” diyerek, slogan atmakla esnafa sahip çıkılmaz. Yaklaşık bir hafta önce aynı konu hakkında uyarıda bulunmuştum. Çorumlu esnaf giderlerini karşılayamazken, destek alamaz iken, fuar adı altında dışardan konar göçer tezgah getirmek nedir? Değerli hemşehrilerim, mazlum ve mağrur esnafımız. Çorum’da fuarcılık kılıfında, Ticaret Bakanlığı desteği ve dışardan gelen konar göçer firmaların KOSGEB’ten de destek alarak, bugün mağdur olan Çorum esnafına bir darbe de iktidar vurmakta, yerel yöneticiler susmakta, siyasi aktörler ise alkış tutmakta. “Belki aktır, belki kara, tutar söyler der beni. Muhabbetin sofrasında kurduk büyük kaleyi, şu nefsime fırsat verme, fırsat bulup yer beni” ifadesinde olduğu gibi; Çorum’daki iktidar temsilcilerinin nefsine fırsat düştükçe Çorum esnafı daha çok mağdur olacağa benziyor. Sabret hele diyorlar ya, ben de zaman gelsin söylerim; Ak mı kara mı?"DEDİ.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı