Bayer’in KTEPH Aklımda Projesine Muse Awards’tan Ödül

tarafından
76
Bayer’in KTEPH Aklımda Projesine Muse Awards’tan Ödül

Bayer, KTEPH Aklımda projesi ile dünyanın en yaratıcı fikirlerinin değerlendirildiği Muse Awards tarafından ses kategorisinde Altın Ödüle layık görüldü. Bayer ve Ajans Digital tarafından geliştirilen KTEPH Aklımda, 25 rakibi arasından öne çıkarak ödül almayı başardı.

 

KTEPH hastalığının farkındalığını arttırmak amacıyla kurgulanan proje ile hekimler ve hastalar arasında empati ilişkisi sağlanıyor. 3 boyutlu ses teknolojisinin kullanıldığı ve gerçek hasta senaryolarıyla desteklenen projede KTEPH hastasının yaşadığı semptomlar, nefes alamadığında neler hissettiği, geciken tanının nelere mal olduğu seslerle deneyimletiliyor. 

 

Bayer Hakkında

Bayer, sağlık ve beslenme ile ilgili yaşam bilimleri alanlarında uzmanlaşmış küresel bir şirkettir. Ürün ve hizmetleri, insanlığa faydalı olabilmek ve giderek artan ve yaşlanmakta olan küresel nüfusun ortaya çıkardığı büyük zorlukların üstesinden gelmeyi desteklemek amacıyla tasarlanmıştır. Bayer Grup, aynı zamanda inovasyon ve büyümeyle değer yaratmayı ve kazanma gücünü artırmayı amaçlamaktadır. Sürdürülebilir kalkınma ilkelerine bağlı olan şirket, Bayer markası ile tüm dünyada güven, kalite ve güvenilirliğin timsali olmuştur. 2020 mali yılı itibarıyla 100.000’e yakın çalışana ve 41,4 milyar Avro satış cirosuna sahip olan Bayer’in, Ar-Ge harcaması ise 4,9 milyar Avro düzeyindedir. Daha fazla bilgiye www.bayer.com.tr  adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı