Bebeğinizin en özel anları Sosyopix ile hep yanınızda

tarafından
71
Bebeğinizin en özel anları Sosyopix ile hep yanınızda

Türkiye’nin en büyük kişiselleştirilmiş hediye platformu Sosyopix, anıların dijital ortamlarda kaybolmadığı bir dünya sunmaya devam ediyor. Sosyopix, yeni doğum yapan anneler ve bebeklerine özel tasarladığı hediye kutusuyla annelerin bu heyecanlı dönemi daha mutlu geçirmesini sağlarken, bebek anı albümüyle de bebeklerinin ilklerine, maceralarına ve yaşam serüvenine dokunmak isteyen ailelere özelleştirilebilen bir seçenek sunuyor. Küçük dokunuşlarla evinin havasını değiştirmek isteyen aileleri de unutmayan Sosyopix, ahşap duvar yazılarıyla miniklerin odasına renk katıyor.

 

2015 yılında kurulan Sosyopix, Türkiye’nin en büyük kişiselleştirilmiş hediye platformudur. Fotoğraf baskı ürünleri ile faaliyetlerine başlayan Sosyopix, bugün; fotoğraf baskıları, deri ürünler, hediye kutuları, albümler, kanvas tablolar, magnetler, duvar dekorasyonu kategorilerinde “iyi ki” dedirten kişiselleştirilebilir ürünler hazırlıyor. Aynı zamanda Sosyopix Flowers ile de taze mevsim çiçeklerini, özel çiçek kutularında kullanıcılarına sunuyor.

Sosyopix, yeni doğum yapan annelere ve bebeklerine özel tasarladığı hediye kutusuyla annelerin bu en özel dönemine farklı bir anlam katıyor. Işıltılı çerçeve, bulut desenli müslin bebek örtüsü, 'a star is born' mottolu kokulu mum, 100 pamuklu sevimli ayı bebek çorabı ve Görkito markalı vanilyalı vücut köpüğünden oluşan hediye kutusu, annelere hediye edilebilecek en özel seçenekler arasında yer alıyor. 

Anılara dokunmak geçmişte yaşananların hep canlı kalmasını sağlıyor. Sosyopix, hem bebeklere hem de çocuklara özel tasarladığı bebek anı albümüyle,  gelmiş geçmiş en tatlı kitabı sunuyor. Çocuklarının yaşam serüvenini ölümsüzleştirmek isteyen ailelere özel hazırlanan 35 Pola Karttan oluşan bebek anı albümünde 20 sevimli tasarımlı sayfa bulunuyor. Rengarenk stickerlar ve kalemlerle kişiselleştirilebilen albüme en sevdiği resimleri yapıştıran anne-babalar, özel cümlelerden oluşan stickerlarla fotoğrafları konuştururken, rengarenk kalemlerle de kitabı özelleştirebiliyor. 

Sosyopix, küçük dokunuşlarla evinin havasını değiştirmek isteyen aileleri de unutmuyor. Ahşap duvar yazıları ile miniklerin odalarında farklı bir hava estirecek seçenekler sunan marka, duvarını fotoğraflarla dekore etmeyi seven ebeveynlere dekoratif bir alternatif sunuyor. 

Sosyopix, kullanıcılarına 100 mutluluk garantisi veriyor ve detayları özenle düşünülmüş tüm ürünlerini el işçiliği ile hazırlıyor. Sosyopix’ten alışveriş yapmak için www.sosyopix.com web sitesini ziyaret edebilir, Sosyopix mobil uygulamalarını telefonuna indirebilirsin. Sosyopix’te İstanbul’da 13.00'e kadar verilen siparişlerde aynı gün teslimat hizmetinin yanı sıra, Türkiye’nin ve dünyanın her yerine adrese teslim kargo seçeneği bulunuyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı