Ben Fero ve Anıl Piyancı Red Bull Half Court sahasında birbirlerine meydan okuyacak

tarafından
238
Ben Fero ve Anıl Piyancı Red Bull Half Court sahasında birbirlerine meydan okuyacak

Türkiye’nin en önemli sokak basketbol turnuvası Red Bull Half Court 3×3 Basketbol Türkiye Finali 5 Aralık’ta İstanbul’da oynanıyor. Final öncesinde Türkçe rap camiasının başarılı iki ismi Anıl Piyancı ve Ben Fero, bu kez sanat sahnesinde değil sahada yeteneklerini göstermeye hazırlanıyor. Ben Fero sosyal medya üzerinden Anıl Piyancı’ya “Anılım senin semtinde senin arkadaşlarınla benim arkadaşlarım 3×3 Red Bull Half Court’ta kapışacağız. Bekliyorum” sözleri ile meydan okudu. Yakın arkadaş olan ikiliden Piyancı da bu meydan okumaya; “Ferom kardeşim bana meydan okumuşsun. Takımını al gel, buluşalım” sözleri ile yanıtlayarak bugün sahada buluşmak üzere sözleşti.

Bu zamana kadar Türkçe rap dünyasındaki sayısız başarıları ile adlarından söz ettiren iki yetenekli isim, benzeri görülmemiş bir deneyime imza atmaya hazırlanıyor. Her ikisi de çocuk yaşlardan itibaren basketbolla içli dışlı yetişen sanatçılardan Anıl Piyancı ve Ben Fero, basketbol sahasında ülkenin en iyilerini karşılaştırmaya hazırlanan Red Bull Half Court 3×3 Basketbol turnuvasında kozlarını paylaşacak. Ben Fero’nun sosyal medya üzerinden Anıl Piyancı’ya “Anılım bu teklifimi kabul edersin diye düşünüyorum. Çünkü senin semtinde senin arkadaşlarınla benim arkadaşlarım 3×3 Red Bull Half Court kapışacağız. Bekliyorum. Her maçın sonunda bir kazanan bir de mağlup olur. Artık orasını da göreceğiz” sözleri ile meydan okuması üzerine heyecanlı bir düellonun fitili ateşlendi.Anıl Piyancı da sanatçının bu meydan okuması karşısında; “Ferom kardeşim bana meydan okumuşsun. Hayalet Park’ta seni bekliyorum. Takımını al gel, Red Bull Half Court’ta buluşalım” sözleri ile karşılık verdi. İki isim bugün İzmir’deki Hayalet Park’taki sahada buluşmak üzere sözleşti.

‘Kıyasıya bir kapışma olacak’

İddialı maça saatler kala sıkı bir antrenman sürecine giren Anıl Piyancı, “Hayatta en zevk aldığım şeylerden biri müzik setimizi basket potasının altına koyduktan sonra hip hop açıp arkadaşlarla müzik dinlerken şut çalışmak. Basketbol ve hip hop kesinlikle ayrılmaz ikili. Benim için her zaman bir tutku olmaya devam edecek. Bunu sevdiğim bir arkadaşımla yapacak olmak da çok heyecan verici” sözlerini kullandı. Piyancı ile yakın arkadaş oldukları bilinen Ben Fero bu heyecanlı karşılaşma öncesinde “Basketbola oldum olası düşkünüm. Devamlı da oynarım. Anıl ile sahada kapışacağız, öncesinde de pratik yapıyorum. Kıyasıya bir karşılaşma olacağına eminim” diye konuştu.

Türkiye’nin en önemli ve en büyük sokak basketbol turnuvası olan Red Bull Half Court 3×3 Basketbol Türkiye Finali, 5 Aralık 2020 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)