Birleşim Mühendislik Üst Yönetiminde Atamalar

tarafından
78
Birleşim Mühendislik Üst Yönetiminde Atamalar

İnşaat sektörünün mekanik ve elektrik ihtiyaçlarına cevap veren Birleşim Mühendislik, üst yönetimini, gerçekleştirdiği değişim ve bünyesine kazandırdığı yeni isimlerle daha da güçlendirdi. 2011’den bu yana şirketin Genel Müdürü olan İbrahim Biner, Yönetim Kurulu Üyeliğine ve son 3 yıldır Koordinatör olarak üst yönetimde yer alan Sinan Şahin de Genel Müdürlük görevine getirildi. Ayrıca şirket Yönetim Kurulu’na, 2 bağımsız üye kazandırıldı. Alev Dumanlı ve Gültekin Portioğlu da 01.06.2021 tarihi itibariyle, Bağımsız Üye olarak şirket yönetim kurulundaki görevlerine başladı.

 

Türkiye’de ve dünyada inşaat sektörünün öne çıkan projelerinin mekanik ve elektrik ihtiyaçlarına yönelik çözümleri ile yapılara hayat veren Birleşim Mühendislik, üst düzey yönetiminde gerçekleştirdiği değişim ve bünyesine kazandırdığı yeni isimlerle gücünü artırdı. 2011 yılından beri Birleşim Mühendislik Isıtma Soğutma Hav. San. Ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü olarak görev yapan İbrahim Biner, 01.06.2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere üye olarak Yönetim Kurulu’na katıldı. 2018 yılından beri Koordinatör olarak şirketin üst düzey yönetiminde yer alan Sinan Şahin ise Genel Müdür olarak atandı.

 

Birleşim Mühendislik’te, Genel Müdür olarak 10 yıllık başarılı bir dönemin ardından Yönetim Kurulu’na giren İbrahim Biner, 1982 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.  Aynı yıl Genel Mühendislik tasarım bürosu ile tesisat sektörüne adım attı. 1986 yılında Alarko San. Tic. A.Ş.’ye geçen Biner, şirketin İstanbul ve Ankara ofislerinde görev yaptıktan sonra 1996’da Moskova Ofisi’ni kurdu. 2000 yılında Carrier ile ortak olunmasının ardından tekrar ülkeye dönerek ilgili firmada Genel Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 2010 yılında ayrılarak Rönesans İnşaat Libya şantiyelerinde MEP Koordinatörü olarak görev aldı. İbrahim Biner, Birleşim Mühendislik’e 2011 yılında katıldı ve bu tarihten itibaren şirkette Genel Müdür olarak hizmet verdi. İbrahim Biner, görevini; şirkette 3 yıldır üst düzey yönetimde yer alan Sinan Şahin’e devretti.

 

Birleşim Mühendislik Isıtma Soğutma Hav. San. Ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü pozisyonuna atanan Sinan Şahin, Yıldız Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü’nden 2003 yılında mezun oldu. Sırası ile Tokar Yapı ve Endüstri, Tesa Tesisat, Alle Yapı, Birleşim Mühendislik, Rönesans Teknik A.Ş., REC Uluslararası firmalarında Saha Mühendisliği, Şantiye Şefliği, Mekanik Grup Şefliği ve son olarak Mekanik İşler Koordinatörlüğü görevlerini yürüttükten sonra 2018 yılından itibaren görev aldığı Birleşim Mühendislik şirketinde Koordinatörlük görevini sürdürmekteydi. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı