Black Widow Ön Gösterimi Büyük İlgi Topladı!

tarafından
83
Black Widow Ön Gösterimi Büyük İlgi Topladı!

Heyecanla beklenen Black Widow filminin Cinemaximum Kanyon’da gerçekleştirilen ön gösterimi birçok ismi bir arada ağırladı. 9 Temmuz’da vizyona girecek Marvel evreninin yeni filmi Black Widow, vizyon tarihinden önce ön gösterimle katılımcıların beğenisini toplamayı başardı. 

Marvel evreni takipçileri tarafından merakla beklenen ve vizyona girdiği günden itibaren dünya çapında gişe rekorları kıran Black Widow, ön gösterimde sinemaseverlerle buluştu. 8 Temmuz Perşembe günü Cinemaximum Kanyon’da gerçekleşen ön gösterimle sinemaseverlerle buluşan film, aksiyon seven izleyicileri mest etmeyi başardı. Basından pek çok ismin katılımıyla gerçekleşen Black Widow ön gösterimi, Cem Başak, Eylül Bahar ve Bilge Su Işık gibi influencer ve Youtuber’ları da ağırladı. İzleyiciler filmi büyük bir heyecanla izlediler. 

 

Cate Shortland’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Black Widow filminin oyuncu kadrosunda ise Florence Pugh, Scarlett Johansson ve David Harbour gibi isimler yer alıyor. Scarlett Johansson'un Natasha Romanoff rolüne geri döndüğü Black Widow filminde, mazisinden çıkıp gelen "aile"siyle büyük bir tehdide karşı iş birliği yapmak durumunda kalan Black Widow'un hikâyesini anlatıyor. Film, Black Widow’un geçmişiyle alakalı tehlikeli bir komplo teorisi ortaya çıkması sonucu karanlık yönleriyle yüzleşmek zorunda kalışını konu ediniyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı