BtcTurk’ten Youtube’da 5 gün canlı yayın

tarafından
77
BtcTurk’ten Youtube’da 5 gün canlı yayın

Türkiye’yi Bitcoin ile tanıştıran ve 3,6 milyonu aşan kullanıcı sayısına ulaşan BtcTurk, haftanın 5 günü YouTube kanalında yayınlayacağı canlı programlar ile izleyicilere geniş yelpazede içerikler sunacak.

‘Yeni Nesil Spor Gündemi’ başlıklı ilk program bugün saat 15:30’da Merve Toy ve Irmak Kazuk’un keyifli spor gündemi sohbetiyle BtcTurk YouTube kanalında izleyicilerle buluşuyor.

Türkiye’de Bitcoin ve kriptoparaların kolayca ve güvenle alım satımının yapılabildiği BtcTurk, Youtube kanalı’ndaki yayınlarıyla farklılaşırken Bitcoin ile kriptoparadan spora ve yaşama kadar uzanan geniş yelpazedeki içerikleriyle gündemin nabzını tutuyor. Haftanın 5 günü, zengin konu başlıkları ve konukları ile keyifli canlı programlara imza atıyor. 

Hafta içine renk katacak programlar

Buna göre Pazartesi ve Çarşamba günleri yayınlanacak ‘Barış Ertül ile Canlı Gündem’ başlıklı programın ilk bölümü 16 Haziran’da saat 16:00’da canlı yayınla izleyicilerle buluşacak. Programda kriptoparalar, ekonomi ve yaşama dair ilginç gündem ve haberlerin yanı sıra spor konuları ele alınacak. 

Salı ve Perşembe günleri ise Yalın Alpay’ın sunumuyla edebiyat, sosyoloji, ekoloji ve felsefe alanlarından ilginç konu başlıkları, dünyadan gelişmelerin de ele alınacağı program ile saat 18:00’da yayınlanacak. 

Her Cuma, sporun en keyifli hali Merve Toy ve Irmak Kazuk’un eğlendiren sohbetiyle ‘Yeni Nesil Spor Gündemi’ başlıklı programda ekranlara yansıyacak. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı