Burcu Esmersoy’dan sağlıklı yaşam çağrısı

tarafından
114
Burcu Esmersoy’dan sağlıklı yaşam çağrısı

Beden Yenileme Programı’na başlayan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, ‘’Günü çok daha rahat hissederek geçiriyorum, büyük bir gelişme içerisindeyim. Hayatta kendinize yapabileceğiniz en büyük iyilik’’ dedi.
 

Burcu Esmersoy’dan sağlıklı yaşam çağrısı

Stres, hareketsiz yaşam tarzı, sağlıksız beslenme alışkanlıkları gibi olumsuz etkenlerle vücudumuza en büyük zararı kendimiz veriyoruz. Rejeneratif (yenileyici & gençleştirici), anti-aging (yaşlanma karşıtı), önleyici tıp ve genetik odaklı uygulamalarla bunların önüne geçmek çok basit. Beden Yenileme Programı’na başlayan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, ‘’Günü çok daha rahat hissederek geçiriyorum, büyük bir gelişme içerisindeyim. Hayatta kendinize yapabileceğiniz en büyük iyilik’’ dedi.

Halsizlik, yorgunluk, cilt bozulmaları ve sindirim sorunları hemen hemen herkesin karşılaştığı sağlık sorunları arasında başı çekiyor. Bu problemlerin en büyük nedeni ise, günlük hayatın beraberinde getirdiği hava kirliliği ve hazır gıdaların vücutta biriktirdiği toksinlerden kaynaklanıyor. Zamanla bedende artan toksin yükü, yaşamsal organları yoruyor ve tahrip ediyor.

Son zamanlarda zayıflama programlarıyla birlikte anılan detoks aslında bütünsel yaklaşım ile bedeni toksinlerden ve ağır metallerden arındırarak yaşam kalitesini arttırıyor. Buna eş zamanlı olarak bağışıklık sisteminin vücudu onarabilmesi bakımından tüm metabolizmanın doğal kürlerle yeniden yapılandırılması gerekiyor. Infinity Regenerative Clinic Beden Yenileme Programı'na başlayan Burcu Esmersoy, ‘’Sürekli kronik diyebileceğim bir alerjim vardı, nefes almada zorlanırım. Özellikle spor yaparken kondisyonumda bir düşme vardı. Kliniğe başladığım son iki ay içerisinde bir rahatsızlığım olmadı. Cildim güzelleşti, daha da parladığını düşünüyorum. Eğer hayatınıza, kendinize ve sağlığınıza değer veriyorsanız özellikle bu son dönemde sağlığın ne kadar önemli olduğunu fark ettiyseniz kendinize vakit ayırmanın ne kadar önemli olduğunu unutmayın. Özetle sağlık yönetimi artık hayatımızın bir parçası oldu. Bu nedenle sağlığınıza bu iyiliği yapmanız gerektiğini düşünüyorum’’ dedi.

Yaşamsal organları tek tek ve sırasıyla arındırmak, onarmak ve tüm fonksiyonlarını en iyi şekilde yerine getirmelerini sağlamak için entegre programlarla birlikte beslenme düzenini korumak da büyük bir önem taşıyor. Mealkaline Alkali Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Paketleri kişilerin sağlık sorunlarını gidermeye odaklı alkali, vegan, dengeli, sağlıklı yemek ve juice paketleriyle, bağışıklık sisteminin güçlenmesi ve korunması, yağ stoğunun eritilerek ideal boy/kilo endeksine ulaşılmasını sağlıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı