“Can dostlarımız Çukurova’ya emanet”

tarafından
121
“Can dostlarımız Çukurova’ya emanet”

Çukurova Belediyesi özellikle sokağa çıkma yasağının olduğu hafta sonları sokak hayvanlarını beslemeyi ihmal etmiyor. Yaklaşık 50 noktada sokak hayvanlarını su, beslenme ve bakım ihtiyaçlarını karşılayan Çukurova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bu çalışması vatandaşlardan ve hayvan severlerden takdir topluyor.

Çukurova Belediyesi, sokak hayvanlarının su, beslenme ve bakım ihtiyaçlarını haftanın her günü karşılamaya devam ediyor.

Çevreye, doğaya duyarlılığı yanında hayvan sever belediye olarak dikkat çeken Çukurova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, özellikle sokağa çıkma yasağının olduğu hafta sonları sokak hayvanlarını besleme çalışmalarını yoğunlaştırıyor.

Pandemi dolayısıyla lokanta ve kafelerin kapalı olmasından dolayı yiyecek bulmakta sıkıntı yaşayan sokaktaki can dostların yardımına Çukurova Belediyesi ekipleri yetişiyor. Sokağa çıkma yasağının uygulandığı hafta sonu hayvan severlerin besleme yapamaması nedeniyle belediye ekipleri yaklaşık 50 noktada sokak hayvanlarını besliyor, su ihtiyaçlarını karşılıyor ve gerektiğinde bakımını yapıyor.

Çukurova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bu özverili çalışması vatandaşlar ve hayvan severler tarafından takdirle karşılanıyor.

EKİPLERİMİZ 7/24 GÖREVDE

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Can dostlarımız bize emanet” ifadesini kullanılarak, “Çukurova hayvan sever bir belediye. Görevi olmamasına karşın Adana’da barınağı olan tek ilçe belediyesiyiz. Bunun yanında ekiplerimiz her gün belirlenen noktalarda besleme yapıyor. Hafta sonları sokağa çıkma yasağından dolayı bu çalışmalarımızı daha da yoğunlaştırdık. Pandemi nedeniyle lokanta ve benzeri işyerlerinin kapalı olması sokak hayvanlarının yiyecek bulmasını güçleştiriyor. Bunun bilincinde olarak çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.

Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Soner Çetin, sokak hayvanlarının aç kalmaması için çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini de vurguladı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı