Canlı Konser İzlemeyi Özleyenler KüçükÇiftlik Park’ta Duman Konserine Akın Etti!

tarafından
74
Canlı Konser İzlemeyi Özleyenler KüçükÇiftlik Park’ta Duman Konserine Akın Etti!

KüçükÇiftlik Park’ta pandemi sonrası gerçekleşen ilk konser İstanbulların yoğun ilgisiyle karşılandı. 100 Music Sunar: Park’ta Rock konser serisi kapsamında 9 -10 Temmuz’da iki gün üst üste gerçekleşen Duman konserinin tüm biletleri tükendi. Uzun süredir açık havada eğlenmeye hasret kalan İstanbullular Duman konserinde müziğin ve eğlencenin tadını doya doya çıkardı.

 

Şehrin rakipsiz eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ta pandemi sonrası gerçekleşen ilk konser İstanbulların yoğun ilgisiyle karşılandı. 100 Music Sunar: Park’ta Rock konser serisi kapsamında 9 -10 Temmuz’da iki gün üst üste gerçekleşen Duman konserinin tüm biletleri tükendi. Uzun süredir açık havada eğlenmeye hasret kalan İstanbullular Duman konserinde müziğin ve eğlencenin tadını doya doya çıkardı.

 

Duman Konserinin Tüm Biletleri Satıldı!

KüçükÇiftlik Park pandemiden bu yana ilk kez 100 Music Sunar: Park’ta Rock konser serisi ile kapılarını müzik için açtı. Açık havada gerçekleşen sanat, eğlence ve müzik dolu etkinlikleri özleyenler KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşen Duman konserine yoğun ilgi gösterdi, konser biletleri günler öncesinden tükendi.   Uzun bir aradan sonra İstanbul’daki ilk konseriyle hayranlarıyla buluşan Duman, muhteşem sahne performansıyla geceye damgasını vurdu. 

 

Normal şartlarda ayakta 17 bin kişiyi ağırlayabilen KüçükÇiftlik Park, rock müziği tutkunlarını pandemi şartlarına uygun olarak sınırlı sayıda kapasite ile ağırlıyor. KüçükÇiftlik Park’ta Epifoni ve URU ortak organizasyonu ile gerçekleştirilen 100 Music Sunar: Park’ta Rock konser serisi en sevilen rock müzik gruplarının konserleriyle devam edecek. Bu konserleri kaçırmak istemiyorsanız biletlerinizi şimdiden alın! 

 

Park’ta Rock Konser Takvimi:

30 Temmuz Cuma – maNga

31 Temmuz Cumartesi – Pentagram

13 Ağustos Cuma – Gripin

 

Biletler Biletix’te!

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı