CHP Fethiye İlçe Başkanı Demir: “Ülkemiz, Daha Güçlü ve Refah Dolu Yarınlara Ulaşacaktır”

tarafından
80
CHP Fethiye İlçe Başkanı Demir: “Ülkemiz, Daha Güçlü ve Refah Dolu Yarınlara Ulaşacaktır”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. CHP Fethiye İlçe Başkanı mesajında: “Aldığı kararlarla yolumuzu aydınlatan, geleceğimizi şekillendiren ve gücünü millet egemenliğinden alan Türkiye Cumhuriyeti'nin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin, açılışı ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 101. yıldönümünü milletçe, büyük bir coşku ve gururla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.
 
23 Nisan 1920, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bayramı olmasının yanında, milletimiz ve ülkemiz için tarihi bir dönüm noktasını ifade etmektedir. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılması, Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki istiklal mücadelesinin en önemli yapı taşlarındandır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, meclisin açılışını simgeleyen ve dünyada tek çocuk bayramı olma özelliği taşıyan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklara armağan etmesi, gelecek nesillere duyduğu güvenin en büyük göstergesidir.
 
        Sevgili çocuklar; Sizlerin, ülkesini ve milletini seven, ufku geniş, büyük düşünen bir nesil olarak yetiştiğinizi gördükçe, geleceğe daha da güvenle bakıyoruz. İnanıyoruz ki, siz değerli varlıklarımız olan çocuklarımız sayesinde ülkemiz, daha güçlü ve refah dolu yarınlara ulaşacaktır.
 
Bu duygu ve düşüncelerle; 23 Nisan’ı çocuklara bayram olarak armağan eden Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bağımsızlığımız için canını ortaya koyan şehit ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı