CHP Sakarya İl Başkanı Keleş: “Dertler Bir Değil Bin Olmuş”

tarafından
66
CHP Sakarya İl Başkanı Keleş: “Dertler Bir Değil Bin Olmuş”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş ve parti yönetimi, Sakarya Hal Esnafını ziyaret etti.

 
Gece saatlerinde gerçekleşen ziyarete CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, parti il yönetimi, CHP Arifiye İlçe Başkanı Ali Gökpınar ve parti ilçe yönetimi katıldı.
 
Ziyarete ilişkin olarak bir değerlendirme yapan CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş açıklamasında: “Sakarya Hal Esnafımızı dün gece il yöneticilerimiz ve Arifiye İlçe Başkanım Ali Gökpınar ve yöneticileri ile beraber ziyaret ettik. Tüm esnafımıza hayırlı işler dileyerek onların sorunlarını dinledik. Dertler bir değil bin olmuş. İktidarın kötü yönetimi her kesimi canından bezdirmiş halde bunu çok açık söylüyoruz. İlk seçimde milletimiz bunların hesabını kesecektir” ifadelerini kullandı.
“ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERİ BEKLEYİN”
Yeni hal binasıyla ilgili esnafın sorunlarını, problemlerini dinleyen Keleş ayrıca önümüzdeki günlerde bu problemlere ilişkin ve hal binası üzerinde yaşanan sorunlara ilişkin çok daha ayrıntılı bir açıklama yapacağının da altını çizerek esnafa söz verdi. Başkan Keleş, “Burada sözleşmeye ilişkin birtakım sorunlar var. Hal binasının geleceği ile ilgili bu sorunları çok daha geniş bir zamanda ayrıntılarıyla konuşacağız ve bir açıklama yapacağız. Ancak şunu herkes bilsin ki Sakarya’nın parası Sakaryalı da kalacak” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı