CHP’den Kurtdereli Yağlı Güreşlerine Destek Çıkarması

tarafından
73
CHP’den Kurtdereli Yağlı Güreşlerine Destek Çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı ve yönetimi, Geleneksel 61. Kurtdereli Yağlı Güreşlerine katılım sağlayarak destek oldu. Etkinliğe Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın’ın yanı sıra birçok CHP’li Belediye Başkanı ve İlçe Başkanı da katıldı.

 CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, bu tarz kültürel değerlere Cumhuriyet Halk Partisi olarak daima sahip çıkacaklarını söyleyerek: “Geleneksel 61. Kurtdereli Yağlı Güreşleri bölgede büyük bir önem arz ediyor. Tarihin günümüze taşınmasını sağlayan ve aynı zamanda gelecek nesillere kültür mirası olan, bu tarz etkinlikleri Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman destekliyoruz.

Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi olarak değerli isimlerle Geleneksel 61. Kurtdereli Yağlı Güreşlerine hem destek vermeye hemde bu özel anlara şahitlik etmeye geldik.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Akın, Edremit Belediye Başkanımız Selman Hasan Arslan, Bandırma Belediye Başkanımız Tolga Tosun, Gönen Belediye Başkanımız İbrahim Palaz, Burhaniye Belediye Başkan Vekilimiz Oktay Erbalaban, Manyas Belediye Başkanımız Tancan Barcin, Erdek Belediye Başkanımız Burhan Karışık, Balya Belediye Başkanımız Orhan Gaga, Gömeç Belediye Başkanımız Mehmet Irem Himam, Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan, Altıeylül İlçe Başkanımız Hakan Şehirli, Edremit İlçe Başkanımız Deniz Onur Özcan, Erdek ilçe Başkanımız Hale Tuna, İl Yöneticilerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte Geleneksel 61. Kurtdereli Yağlı Güreşlerine katılım sağladık.

Altın kemerin sahibi olan Başpehlivan Ali Gürbüz’ü ve tüm Başaltı branşlarında mücadele eden güreşçilerimizi kutluyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı