CHP’li Adem, “Milletin parasını betona gömdünüz”

tarafından
67
CHP’li Adem, “Milletin parasını betona gömdünüz”

Cumhuriyet Halk Partisi Niğde İl Başkanı Erhan Adem, il başkanı olduğu dönemde AKP'li belediye başkanının ağaçları keserek, betona çevirdiği belediye binasının önü için 11 milyon liralık peyzaj ihalesi açan Emrah Özdemir'i eleştirdi.

Özdemir'in il başkanı olduğu dönemde kendi partisinin belediye başkanının ağaçları kesmesine göz yumduğunu anımsatan Başkan Adem, şunları söyledi:

"Niğde Belediye Başkanı Sayın Özdemir, buralar senin il başkanlığın döneminde; buralarda ağaçlar vardı. Belediyenin önü yeşildi. Güzel bir alandı. Vatandaşlar gelip buralarda dinleniyordu. İl başkanı iken, AKP'li belediye başkanının ağaçları kesilmesine sesini çıkarmadın. Buraya otopark yaptınız, milyonlarca lira harcadınız. Ama bir düzen aldıramadınız. Üzerine beton attınız. Şimdi de betonları sıyırıp yeşil alana çevirmeye çalışıyorsunuz. 11 milyon TL'ye ihale ettiğiniz bilgisini aldım. Yazık değil mi? O zaman neden ağaçların kesilmesine sesini çıkarmadın da şimdi yeşil alana çevirmeye çalışıyorsun?

Milletin parasını betona gömdünüz. Bu milletin parası bu kadar bol mu? Milletin parasını buralarda heba etmek yazık değil mi? Eğer yeşili savunuyorsan o zaman bu ağaçların kesilmesine izin vermeyecektin."

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı