Coşkunöz Eğitim Vakfı (CEV) Meslek Edinme Programı Başvuruları Başladı

tarafından
60
Coşkunöz Eğitim Vakfı (CEV) Meslek Edinme Programı Başvuruları Başladı

Coşkunöz Eğitim Vakfı’nın (CEV) 33 yıldır başarıyla sürdürdüğü mesleki eğitim programının yeni dönemi için başvurular başladı. 18-25 yaş arasındaki gençlere yeteneğini işe dönüştürme imkânı sunan CEV, ‘Meslek Edinme Programı’na katılan lise mezunu gençlere, eğitim aldıkları süre boyunca burs desteği ve staj olanağı da sağlıyor. Eğitim sürecini, başarıyla tamamlayan öğrencilerin Meslek Lisesi diploması sahibi olabildiği programa başvurular 15 Ağustos’a kadar devam edecek.

 

Coşkunöz Eğitim Vakfı’nın “Uzman Ol, Üretken Ol, Gelecek Ol” sloganıyla, hem gençlere meslek edindirme hem de Türkiye sanayisi ve üretimine katkı sağlama vizyonuyla yürüttüğü “Meslek Edinme Programı”na başvurular başladı. Günümüzün ihtiyaçlarına uygun olarak E-learning ve VR teknolojilerinin de kullanıldığı mesleki eğitim programlarına, 18-25 yaş arası lise mezunu gençler başvurabiliyor. CEV’in Meslek Edinme Programı’nı başarıyla tamamlayanlar, MEB onaylı meslek lisesi diploması alıyor. 

 

İş ve Staj İmkanı Sunuluyor

Başvuruları 15 Ağustos’a kadar devam edecek olan Meslek Edinme Programı kapsamında, Endüstriyel Kalıp Programı’ndaki tüm müfredatı içeren dersler ile zenginleştirilmiş, “Bilgisayarlı Makine İmalatı Meslek Edindirme Programı”nda yer alan mesleki eğitimlerin yanı sıra, gençlere, kişisel gelişim eğitimleri de veriliyor ve üst düzey yöneticiler tarafından mentorluk yapılıyor. Program boyunca CEV tarafından katılımcılara finansal destek bursu ve staj imkanı da sunuluyor. Programı tamamlayanlara, programın iştirakçisi olan ve gençlere mentor olarak destek veren üst düzey yöneticilerin çalıştığı şirketler ile Coşkunöz Holding ve bağlı şirketleri tarafından staj ve istihdam imkanları da tanınıyor.

 

Eğitimler 18 Ay Boyunca Devam Edecek

Meslek Edinme Programı kapsamındaki eğitim programları 18 ay boyunca devam ediyor ve eğitimlerin 6 ayı Coşkunöz Holding şirketlerinde gerçekleştiriliyor. Program kapsamındaki eğitimler 6 Eylül tarihinde başlayacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı