Demet Akalın Lüks Mobilya Firmasının Açılışını Gerçekleştirdi

tarafından
276
Demet Akalın Lüks Mobilya Firmasının Açılışını Gerçekleştirdi

Müzik dünyasının sevilen ismi Demet Akalın, Oasis Cadde Avm’ de bulunan modern ve İtalyan tarzı mobilyalarıyla tüm Türkiye ve dünya üzerinde satış yapan CaddeYıldız’ ın açılışına katıldı. Pandemi dolayısıyla gezmeyi çok özlediğini dile getiren Akalın, açılış boyunca mağazayı ve mobilyaları yakından inceledi. Yeni evlenceklere mobilya tavsiyelerinde bulunan Akalın, ‘’ Salonda oturmayı çok seviyorum, iyi bir televizyon izleyicisiyim. Sahnede hep ışıl ışıl görünüyorum bu yüzden ev dekorasyonunda ilk olarak rahatlığa ve sadeliğe dikkat ediyorum’’ dedi. Başarılı şarkıcı, sosyal medya üzerinden de marka hakkında paylaşım yapmayı ihmal etmedi.

Yaklaşık 30 yıllık mobilya markası olan CaddeYıldız’ın açılışı Oasis Cadde AVM’ de Demet Akalın’ın katılımıyla gerçekleşti. Covid-19 kısıtlamaları kapsamında açılışta; az sayıda katılımcı maske kullanımı ile sosyal mesafe tedbirlerine dikkat edildi.Açıkhava AVM’ sinde pandemiye en uygun mobilya markası olarak tanınan marka, yatak odasından yemek odasına, koltuk takımından, genç odasına kadar pek çok mobilya çeşiti ve aynı zamanda iç mimarlık ekibiyle birlikte hizmet veriyor. Demet Akalın’ ın açılışa katılım sağladığı için mutlu olduğunu dile getiren Cadde Yıldız firma sahibi Mesut Yıldız, ‘’Yaklaşık 30 yıldır mobilya sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Bugün geldiğimiz nokta ise ülkemizin özel tasarım mobilyalarını yurt dışına ihraç ediyor olmanın da mutluluğunu yaşıyoruz. Ürünler İnegöl ve Kayseri’deki fabrikalardan temin edilip, ilave mağaza maliyetlerini ortadan kaldırarak ücretsiz kargo ile doğrudan alıcı adresine kadar güvenle ulaştırılıyor. Markamız, web sitesi ve sosyal medya hesapları aracılığı ile tüm Avrupa Birliği ülkeleri ve Orta Asya devletlerine ürün gönderimi yapmaktadır’’ ifadelerinde bulundu.

Aşı Olmaya Gönüllüyüm, Yeni Projelerim Var!

Mağaza içerisinde ürünleri incelerken açıklamada bulunan Akalın, ‘’ Hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz. Pandemi biter bitmez tatile gitmek istiyorum. İnsanları maskesiz görmek ve birbirimize sarılmak çok istiyorum. Ayrıca aşı olmaya da gönüllüyüm. Sağlık Bakanlığı’na kendi adımı yazdırdım. Ama sahneleri de çok özledim. Yeni projelerim olacak’’ dedi.

Sıla ve Gülşen Gibi Yeteneğim Olsa Şarkılarımı Vermezdim

Televizyon programının çok güzel ilerlediğini dile getiren Akalın, ‘’ Sıla ve Gülşen gibi yeteneğim olsa şarkılarımı vermezdim. Kalemleri çok kuvvetli. Hepimizden bir adım öndeler. Saygıda kusur etmek istemem’’ ifadelerinde bulundu.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)