Dilmaç: “Bu Sarayın Parasını Ödememiz Lazım!”

tarafından
78
Dilmaç: “Bu Sarayın Parasını Ödememiz Lazım!”
Gelecek Partisi Aksaray İl Başkanı Muhammet Dilmaç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 640 milyonluk yazlık sarayına ilişkin konuştu.
 
Başkan Dilmaç: “Milletimiz açlıkla cebelleşirken, intiharlar yaşanırken, işsizlik zirve yapmışken Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan, Marmaris'te özel bir koya yaklaşık 640 milyon lira bedelle bir yazlık yaptırıyor. Haydi, milletim daha çok çalışmaya, daha çok Vergi KDV, ÖTV, MTV, HARÇ ödemeye devam edelim. Kamuda Tasarruf yapılması için genelge yayınlayan iktidar, Halktan Porsiyonlarını küçültmesini isteyen Saray Mukimleri, Kendilerine reva gördükleri itibarı vatandaşından esirger hale geldiler. Kendilerini Sn. Erdoğan’ı ve sarayları savunmak zorunda hisseden Akp’liler,  bunlar devletin malı, milletin malı, giderken götürmeyecekler diye yeni bir argüman ürettiler.
 
Mademki bu saraylar milletin malı ise, bırakın bu yaz sezonunda Marmaris’teki sarayda Şehit Aileleri tatil yapsın, dar gelirli, ve emeklilerde bu sezon o sarayı kullansın” dedi.
Bunların olmayacağını bildiklerini söyleyen Başkan Dilmaç, Bu sarayın parasını ödememiz lazım. Ne de olsa itibardan tasarruf olmaz!” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı