Dökümün Sağlıklı Yapısı Bambum ’un Dolce Serisi Kek ve Turta Kalıplarında

tarafından
61
Dökümün Sağlıklı Yapısı Bambum ’un Dolce Serisi Kek ve Turta Kalıplarında

Çaydanlıktan tabağa fincandan baharatlık takımına kadar mutfakta ihtiyacınız olan her ürünü bulunduran Bambum, döküm kek ve turta kalıpları ile sağlıklı tatları deneyimlemenizi sağlıyor. Modern hatları ile yüksek kalitede üretilen Bambum Dolce  serisi turta ve kek kalıpları, oldukça pratik bir kullanım vadediyor. Yanmaz yapışmaz özelliği ile kolaylık sağlayan Bambum’un Dolce serisi kek ve turta kalıpları, altın, mor, bakır ve kırmızı renk seçenekleriyle mutfağınıza şıklığı getiriyor.

 

Sağlıklı ev gereçleri üretimi ile adından söz ettiren Bambum, yüzde yüz yerli ürünlerini müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor. 

Her mutfağın olmazsa olmaz aksesuarlarından olan Bambum’un Dolce serisi kek ve turta kalıpları, göz alıcı renk seçenekleri ile mutfağınıza uyum sağlıyor.  Döküm alüminyum yapısı sayesinde sağlıklı ve lezzetli ürünleri deneyimlemenizi sağlayan Bambum Dolce Leylak kek kalıpları ile muhteşem kekler ile en keyifli çay sohbetlerinize eşlik ediyor. Bambum’un Dolce Turta ve Kek Kalıpları ise dekoratif görüntüsü ile sunumlara eşlik ederken birbirinden farklı lezzetlerin tadına varmanızı sağlıyor. Elde veya bulaşık makinasında yıkamaya uygun olan Bambum’un Dolce turta-kek kalıpları ve Dolce Leylak kek kalıpları yanmaz yapışmaz özelliği ile müşterilerine büyük kolaylık sağlıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı