D&R ilk imza gününde usta oyuncu Devrim Yakut’u ağırlıyor

tarafından
83
D&R ilk imza gününde usta oyuncu Devrim Yakut’u ağırlıyor

Türkiye’nin en büyük kültür ve eğlence platformlarından D&R’da imza günleri maratonu tüm hızıyla sürüyor. “Aklımın Aynalı Çarşısı” isimli kitabıyla büyük beğeni toplayan Devrim Yakut, kitabının D&R Suadiye’de düzenlenecek ilk imza gününde hayranlarıyla buluşuyor. Usta ismi sevenleriyle buluşturacak etkinlik, 4 Aralık Cumartesi günü saat 15.00’te gerçekleşecek.

Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R, düzenlediği imza günlerinde başarılı sanatçıları hayranlarıyla buluşturmaya devam ediyor. “Aklımın Aynalı Çarşısı“ ile okurların beğenisini kazanan oyuncu Devrim Yakut, kitabının D&R Suadiye’de gerçekleşecek ilk imza gününde konuğu olacak. Yakut’u sevenleriyle bir araya getirecek etkinlik, 4 Aralık Cumartesi günü saat 15.00’te başlayacak.

Kitap hakkında

Bazen uzun uzun baktık aynalara, gözlerimizin söylediklerini anlamak için. Bazen de başka hayatlardaki yansımalarımızı görmeye niyetlendik. Hatta başkalarının hayatlarındaki akislerimizi görürsek daha iyi hissedeceğimizi düşündük belki, birbirimizi acılarımızdan tanırsak hafifleyeceğimize inandık… Biz onun karşısında öylece dururken kendi sırrını döktü ayna, koca koca ömürler geçti içinden. Farkında olmadan kapıldık gittik aynadan geçen ömürlere; ağlamanın, mücadelelerin, kahkahaların, dostluğun, kültürün, kimliğin, kadın olmanın kısacası yaşanmışlıkların ağırlığını hissederek. Oysa hayattan söke söke aldıklarımızla; sustuklarımız, kahkahalarımız, aşklarımız, kök saldıklarımız, gittiklerimiz, sevinçlerimiz, acılarımız ve tutkularımızla insandık. Ve farkında olarak ya da olmayarak heybemizde toplamıştık yaşanmışlıkların bıraktığı iyi kötü tüm izleri. Hatta zaman zaman heybemizde biriken bu yaşanmışlıkları taşımakta zorlanıp anlatmak istedik, ruhumuz hafiflesin diye.

Oyuncu ve yazar Devrim Yakut bir koleksiyoner titizliğiyle topluyor gündelik hayatın içindeki o sıradan, bir o kadar da sıra dışı hikâyeleri. Aklımın Aynalı Çarşısı ile birer köşesinden iliştiğiniz tüm hayatlara temas ettiğinizi hissedecek, dingin bir üslupla kaleme alınmış bu hikâyelerde kendi akislerinize rastlayacaksınız. Her karakteri acılarından ve sevinçlerinden tanıyıp uzun zamandır görüşmediğiniz eski bir dostla sohbet ediyormuş gibi hissedeceksiniz.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı