Efsane Lee ve Wrangler markaları İstanbul Optimum’da

tarafından
84
Efsane Lee ve Wrangler markaları İstanbul Optimum’da

İkonik denim markaları Lee ve Wranglerİstanbul Optimum Outlet mağazasıyla hizmet vermeye başladı. Efsane markalar Lee ve Wranglerİstanbul Optimum Outlet’in giriş katında 114 metrekarelik alanda açılan mağazada, 2021 İlkbahar/ Yaz Koleksiyonları ile denim modasında yeni bir dönem başlatıyor.

 

Lee

Amerikan denim ve casual giyimin efsane markası Lee, yeniden Türkiye’de! 130 yıldır, rahatlık ve konforu bir arada sunan marka, işçiliği ile Lee severlere kendilerine güvenmeleri ve hayata karşı dik duruş sergilemeleri için ilham veriyor. Mükemmel fitleri ile adından söz ettiren marka logosu kadar bilinirliğe sahip olan cep şekli ile de kendini ayrıştırmış ve uzaktan bile görülse tanınır hale gelmişti.

 

Wrangler

 

Denimin, 1950'lerde gençlik hareketinin üniforması olarak adapte edildiğinde, gençlik tavrıyla eşanlamlı hale gelen ikonik marka Wrangler; çalışan, eğlenen ve cesur bireyselliği tanıyanların ruhuna hitap eden bir Amerikan simgesi. Muhteşem kesim ve fitleri ile her vücut tipi ve her yaşa uygunluğuyla öne çıkan Wrangler, kaliteden asla ödün vermeyen rahat kalıplarıyla İstanbullular ile buluşuyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı