Emil Rose ft. Dilara Güntekin “Başkasını Sevmem"

tarafından
184
Emil Rose ft. Dilara Güntekin “Başkasını Sevmem"

Shikidim, Vazgeçemem, Devam, Senden Başkası ve daha birçok hit şarkıyla müzikseverleri sanatına hayran bırakan Emil Rose yeni teklisi “Başkasını Sevmem” ile çok sevildi. Şarkıya yaptıkları akustik versiyonun tüm dijital gelirleri ise Türkiye depremzedeleri için kullanılacak.

Yaptığı single’larla Avrupa’da da adından sıkça söz ettiren Emil Rose, yeni şarkısında Dilara Güntekin ile birlikte çalıştı. Yetenekli sanatçı Güntekin’in zarif dokunuşlarıyla şarkı bambaşka bir havaya bürünmüş gibi duruyor.

Hüzünlü ve ritmik tarzıyla öne çıkan başarılı sanatçının sırrı, kendine has duyguları cesaretle açığa vurmasında yatıyor. Parçalarının hemen hepsinde, kalbe hitap eden, en derin hislerini minimal ama etkili bir tarzda paylaştığını görüyoruz. Bu sebeple Emil Rose için “bağırmıyor, adeta fısıldıyor” diyebiliriz.

Aynı tadı “Başkasını Sevmem” isimli şarkısında da alıyoruz. Başkasını sevmem / Beni kıyamete kadar sürükle ya da Artık yoruldum / Kalbimi sundum gibi sözlerle dinleyenleri yaralarından yakalayan ve onları anladığını gösteren başarılı sanatçı, çizgisini yine bozmuyor. Ayrıca şarkının nakarat kısmı Tiktok’ta çok kısa sürede trend olmayı da başarıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı