Emlakjet, Bursaspor’a sponsor oldu

tarafından
262
Emlakjet, Bursaspor’a sponsor oldu

Yeni nesil emlak sitesi Emlakjet, TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Günal ve Emlakjet CEO’su Tolga İdikat tarafından imzalanan sponsorluk anlaşması, şapkada logo kullanım hakkının yanı sıra Timsah Arena ve Özlüce tesislerinde de çeşitli tanıtım haklarını içeriyor.

İmza töreninde konuşan Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Günal “2020-2021  sezonu forma setlerimiz için iş birliklerimiz gerçekleşti. Emlakjet firması ile de forma reklamlarımız kadar değerli bir alanda logolarımızı buluşturduk, güçlerimizi birleştirdik. Futbolcularımızın kullanacağı şapkalar için bir anlaşma gerçekleştirdik. Bursaspor logosu gibi yeşil beyaz renklere sahip olan Emlakjet firması ile ‘Yeşil Beyaz’a gönül verenler’ diyerek çıktığımız bu yolun iki taraf için de hayırlı olmasını dileyerek kendilerine kulübümüze göstermiş oldukları ilgiden ve destekten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Emlakjet CEO’su Tolga İdikat da iddialı bir ekibe sponsor olduklarını belirterek, “Emlak sektörünün olduğu gibi Türk futbolunun da nabzını tutmak istedik. Bu nedenle tüm desteğimizle şampiyonluk yolunda büyük şansı olduğuna inandığımız Bursaspor’un yanında yer alıyoruz. Bu zirve yolculuğunda, Timsahlar’a eşlik etmekten son derece mutluyuz. Yeşil-beyaz renklere gönül vermiş iki markanın sinerji yaratarak bu yıl hedeflerini gerçekleştirmek için büyük güç kazanacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

Emlakjet sağlam adımlarla zirveye ilerliyor

Emlakjet’in son dönemde yenilikçi ürün ve hizmet geliştirmeye ağırlık verdiğini vurgulayarak şunları söyledi: “Çatısı altında faaliyet gösterdiğimiz iLab Holding’in gücü ve güvenini arkamıza alarak, 10.000’e yakın üye emlak ofisimizdeki 20.000 üye emlak danışmanımızın uzmanlığıyla emlak sektörünün nabzını tutuyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana geçen 14 yılda 500 bin ilan, aylık 7,5 milyon ziyaretçi ve ayda 40 milyon sayfa görüntülenme sayısı, Emlakjet olarak sektörde yarattığımız farkın da en önemli göstergesi. Pandemi döneminde kullanıcılarımıza daha iyi hizmet verebilmek için kendimizi sürekli geliştirmeye odaklandık. Üyelerimizle yalnızca çözüm ortağı değil, büyük bir aile olduk. Şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki; hep birlikte sağlam adımlarla zirveye ilerliyoruz…”

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)