Enerjik Destek” Projesi enerjisini kadınlardan aldı

tarafından
84
Enerjik Destek” Projesi enerjisini kadınlardan aldı

Yüksek müşteri memnuniyeti hedefi ile çağrı merkezlerinde yeniden yapılanmaya giden CK Enerji, Enerjik Destek Projesi’ni devreye aldı. CK Enerji Regülasyon Direktörü Fidan Öztürk, 540 kişilik “Enerjik Destek” ekibinde 400 kadının yer aldığını ifade ederek; “Müşterilerimize daha kaliteli hizmet vermenin yanı sıra Anadolu şehirlerinde istihdamın artması ve kadınların iş hayatında daha fazla rol alabilmesi adına kadın çalışanları desteklemeye büyük önem veriyoruz” dedi.

 

Türkiye’de enerji sektörünün öncü şirketlerinden CK Enerji, tüketicilere en iyi hizmeti sunmak ve yüksek müşteri memnuniyeti hedefiyle 7/24 çalışan çağrı merkezlerinde yeniden yapılanmaya gitti. CK Enerji, Türkiye’nin farklı illerinde hizmet veren çağrı merkezlerini ortak yönetim çatısı altında toplayarak “Enerjik Destek Projesi”ni devreye aldı. Hizmetlerini klasik çağrı merkezi anlayışının da üzerine taşıyan CK Enerji, yeni yapılanmada özellikle “kadın” çalışanlara öncelik verdi.

 

540 KİŞİLİK ENERJİK DESTEK EKİBİNİN 400’Ü KADIN

540 kişilik Enerjik Destek ekibinde 400 kadının yer aldığını dile getiren CK Enerji Regülasyon Direktörü Fidan Öztürk; “Çağrı merkezi hizmetlerimizin yüzde 95’i İstanbul dışında, Anadolu’daki farklı lokasyonlarda bulunuyor. Müşterilerimize kaliteli hizmet vermenin yanı sıra Anadolu şehirlerinde istihdamın artması ve kadın çalışanların iş hayatında daha fazla rol alabilmesini desteklemeye büyük önem veriyoruz. Enerji sektöründe bu denli yüksek kadın çalışan oranını, bu proje aracılığı ile yakaladığımız için çok mutluyuz”  dedi.

 

‘KALİTE, RAPORLAMA VE SOSYAL MEDYA BİRİMİ OLUŞTURULDU’

Fidan Öztürk; Enerjik Destek ekibinin, çağrı merkezi hizmetlerini uçtan uca takip etmenin yanı sıra kök neden analizleri ile birlikte bu hizmeti üst noktaya taşımak adına oluşturulduğunu kaydetti. Öztürk, “Enerjik Destek ekibimizde çağrı merkezi dışında hizmet kalitesinin ölçümlenmesi ve iyileştirilmesi için “Kalite Birimi”, iş gücü planlama, koordinasyon ve izlemenin yapıldığı “Raporlama Birimi”, sosyal medya, web sitesi ve mobil uygulama üzerinden gelen bildirimleri yönetmek için “Sosyal Medya Birimi” oluşturduk. Özetle tüketicilerimizin bizimle ilk temas ettiği noktada “çözüm odaklı” güçlü bir ekip kurduk. Enerjik Destek ekibi, müşterilerimizin yaşadığı problemleri dinleyerek çözüm önerileri sunarken sorunun ortadan kaldırılması için saha ekipleri ile anlık iletişim kuruyor” değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı