Evony’den 22 şehirde, 50 bin öğrenciye, 2 milyon maske ve 200 bin hijyen spreyi desteği

tarafından
68
Evony’den 22 şehirde, 50 bin öğrenciye, 2 milyon maske ve 200 bin hijyen spreyi desteği

Güvenilir ve yenilikçi ürünleriyle herkesin hayatında kalıcı bir yer edinen Evony, Kızılay iş birliğiyle hayata geçen ‘Hayata Devam’ projesi kapsamında, eğitimin hijyenik devam etmesi amacıyla Türkiye’nin dört bir yanındaki 50 bin öğrenciye 2 milyon maskeden oluşan hijyen kiti sağlıyor. Hijyen kitlerinin dağıtıldığı 5572 okula aynı zamanda 200 bin hijyenik sprey desteği veriyor.

 

Türkiye’de 30 yılı aşkın süredir 7’den 70’e herkesin konforlu yaşaması için büyük bir özveri ile çalışan Hayat’ın kişisel sağlık ve yetişkin bakım markası Evony, öğrencilerin hijyen önlemlerini sürdürmek adına Kızılay ile ‘Hayata Devam’ projesini hayata geçirdi. 

 

Proje kapsamında Kızılay Bağış Yönetimi Direktör Vekili Aslan Turgut Bulut, Hayat Global Kurumsal İletişim Direktörü Çağlayan Kent’e destek ve katkılarından dolayı bağış sertifikasını takdim etti.

 

Hayat Global Kurumsal İletişim Direktörü Çağlayan Kent proje ile ilgili olarak; “Hayat olarak kişisel sağlık markamız Evony ile Kızılay arasındaki bu anlamlı iş birliği sayesinde öğrencilerimizin güven içerisinde eğitimlerine devam etmesine ve hijyen alışkanlıkları konusunda farkındalık kazanmalarına katkı sağladığımız için çok mutluyuz. Türkiye’nin dört bir yanından, 7’den 70’e herkesin mutlu ve sağlıklı yaşaması için büyük bir özveri ile çalışmaya onların yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Açıklamalarda bulunan Kızılay Bağış Yönetimi Direktör Vekili Aslan Turgut Bulut ise “Kızılay olarak ihtiyacı olana el uzatmak için yaptığımız iş birlikleriyle afet dönemlerinin yanı sıra ortaya konulan projelerle de yaşamın her anına katkı sağlıyoruz. Ülkemizin alanında öncülerinden ve sosyal sorumluluk bilinci kurum kimliğine yerleşmiş olan Hayat Holding ile de her dönemde ortak çalışmalarımız oluyor. Bu amaçtan doğan ‘Hayata Devam’ projesiyle de okullarımıza hijyen kitlerimizi ulaştırıyoruz. Bu önemli katkılarından dolayı Hayat Holding’e teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

 

Proje kapsamında, 22 şehirde, 50 bin ilkokul 1. sınıf öğrencisine dağıtılan paketlerde, Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ateş Kara ve Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr Alpay Azap tarafından hazırlanmış olan, bir yüzü çocuklara bir yüzü ebeveynlere yönelik sağlıklı yaşam ipuçlarının olduğu bilgilendirici içerik de yer alıyor. Öğrencilerin ve öğretmenlerin eğitim dönemine güven ve konfor içinde devam etmesi için Türkiye genelinde hijyen kitlerine erişimi sınırlı öğrencilere toplam 2 milyon maskenin ulaştırılması hedefleniyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı