FMV Işık Okulları’ndan 23 Nisan’da Işıklı, coşkulu kutlama

tarafından
88
FMV Işık Okulları’ndan 23 Nisan’da Işıklı, coşkulu kutlama

FMV Işık Okulları’ndan 23 Nisan’da Işıklı, coşkulu kutlama

 

FMV Işık Okulları öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yine birbirinden özel etkinliklerle kutluyor. Bu özel günde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı evlerinde arkadaşlarından uzakta kutlayan öğrencileri motive etmek, öğrencilerin ve ailelerinin 23 Nisan'ı keyifle ve coşkuyla geçirebilmeleri amacıyla Işık İlköğretim Okulları genelinde “Işığınla Dans Et” isimli bir dans yarışması gerçekleştirilecek. Öğrenciler, koreografisini kendileri hazırladıkları dans performanslarına dair videolarını okullarına ilettikten sonra ünlü oyuncular Ahu ve Suat Sungur, dans eğitmeni Aytunç Bentürk, sahne direktörü / koreograf Ozan Aydemir, dansçı, manken, oyuncu Hasan Yalnızoğlu ve dansçı, klasik bale eğitmeni Damla Ürk’ten oluşan komite, ön elemeyi gerçekleştirecek. 29 Nisan’da gerçekleşecek finalde ise Zoom ve Youtube canlı bağlantısıyla tüm Işıklıların Kahoot üzerinden gerçekleştirecekleri oylama ile ilk dörde girenler belli olacak.  

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için ayrıca Işık Marşı’nın animatik klip versiyonu da hazırlandı. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ile başlayan ve animasyon teknikleriyle zenginleştirilmiş klip, Işık renkleriyle süslendi.

 

23 Nisan kutlamalarında en minik Işıklılar da coşkularını eksik etmediler. FMV Işık Okulları’nın tüm yerleşkelerindeki anaokulları 23 Nisan için ‘’Rengârenk’’ ve ‘’Özgürlük’’ isimli 2 parça hazırladılar.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı