Gain Orijinal Yapımlarının İlk Bölümü Şimdi Ücretsiz

tarafından
86
Gain Orijinal Yapımlarının İlk Bölümü Şimdi Ücretsiz

GAİN Orijinal yapımlarının ilk bölümleri şimdi tüm ekranlarda ücretsiz izlenebiliyor. GAİN evrenini merak eden ancak üyelik kararı öncesinde içeriklere göz atmak isteyenler bu fırsatı değerlendirebilir.

 

Dijital içerik platformu GAİN’in orijinal yapımları arasında Hamlet, Ayak İşleri, Etkileyici, GAİN Açık Mikrofon, 10 Bin Adım, Duran gibi tümü çok ses getiren dizi, yarışma ve programlar yer alıyor. GAİN izleyicisinin merakla takip ettiği bu yapımların ilk bölümleri şimdi, henüz Premium üye olmayanlar tarafından da ücretsiz olarak izlenebiliyor. 

 

Akıllı telefonlar, akıllı TV’ler ve web tarayıcılarda yayında olan GAİN’in orijinal yapımlarıyla daha yakından tanışmak isteyenler, ilk bölümlere söz konusu tüm ekranlardan ulaşabiliyor. 

 

Beğendiği programlara devam etmek için Premium üyelik yaptırmayı tercih edenler ise, yıllık abonelik seçeneği ile ayda 13,90 TL (yıllık 166,8 TL) ödeyerek tüm içeriklerin keyfini avantajlı fiyatla çıkarabiliyor.

 

GAİN şimdi yıllık abonelik seçeneği ile ayda 13,90 TL (yıllık 166,8 TL) ödeyerek tüm içerikleri avantajlı fiyatla izleme seçeneği sunuyor. Aylık olarak ise, kredi kartı ve banka kartı ile 21,90 TL’ye, uygulama içi ödeme ile ise 23,99 TL’ye abonelik gerçekleştirilebiliyor. GAİN içeriklerinin bir kısmı her zamanki gibi ücretsiz izlenebiliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı