Gelecek Partisi, yeni yol arkadaşları ile güçlenirken, atamalar da devam ediyor.

tarafından
82
Gelecek Partisi, yeni yol arkadaşları ile güçlenirken, atamalar da devam ediyor.

Gelecek Partisi Yenişehir İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Ganime Alkanat atandı. Gelecek Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Mustafa Barış Topçu, Gelecek Partisi olarak kadınların siyasette daha çok yer almasını istediklerini ifade eden Başkan Topçu, " Kadınların katılımı olmadan sosyal ve ekonomik kalkınma olamaz. Bu inançla; kadın ile erkeğin birbirine rağmen değil omuz omuza yol almalarını sağlayacak politikalar üretiyoruz. Güçlü toplu güçlü kadınlarla birlikte olacaktır. Yenişehir İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Ganime Alkanat'ın da partimizin Yenişehir'de büyümesi için önemli çalışmalara imza atacağına olan inancımla, başarılar diliyorum" dedi. 
Gelecek Partisi Yenişehir İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine atanan Ganime Alkanat'a rozetini takan Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış ise, kadın sorununun çözümü için güçlü bir gelecek inşa edeceklerini söyledi.
Öte yandan Silifke İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Zenep Ünal, Silifke İlçe Başkanlığına da Hüseyin Evlice atandı. Ünal ve Evlice'ye rozetlerini takan Başkan Karış, başarılar diledi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı