GSK Türkiye ikincisini düzenlediği “Sahayı Keşfet” programı ile gençlere ilaç sektörünün kapısını aralıyor

tarafından
92
GSK Türkiye ikincisini düzenlediği “Sahayı Keşfet” programı ile gençlere ilaç sektörünün kapısını aralıyor

GSK Türkiye “Sahayı Keşfet” programı ile üniversite öğrencilerinin kariyer yolculuğuna destek olmayı sürdürüyor. Üniversitelerin son sınıfında okuyan öğrencilerin katılabileceği projede gençler online eğitim ve seminerlerin yanı sıra GSK çalışanlarından mentorluk desteği alma fırsatı yakalayacak.

GSK Türkiye ülke çapında gerçekleştirdiği eğitim programı “Sahayı Keşfet” ile üniversite son sınıf öğrencilerine profesyonel hayata hazırlık fırsatı sunmaya devam ediyor. Bu yıl ikincisi düzenlenecek programda katılacak öğrenciler üç ay boyunca satış becerileri, kişisel gelişim, kişilerarası iletişim ve temel medikal bilgileri kapsayan çeşitli online eğitimler alacak. Öğrenciler, aynı zamanda yönetim ekibi üyelerinin katılımıyla gerçekleşecek seminerlere katılma imkanı bulurken GSK saha yöneticilerinden mentorluk alma şansını yakalayacak. 

Türkiye’nin dört bir yanındaki gençlere yönelik uygulamaya konulan “Sahayı Keşfet” eğitim programının ilaç sektörüne nitelikli iş gücü kazandırmak adına önem taşıdığını belirtilen GSK Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Burcu Kuyucu, “GSK Türkiye olarak, eğitim hayatlarının son senesinde kariyerlerine yön vermeyi planlayan öğrencileri mezuniyetleri öncesinde çeşitli eğitimlerle ve değerli yöneticilerimizle bir araya getirerek ilaç sektörüne hazırlık konusunda desteklemeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl gençlerden gördüğü büyük ilgi üzerine programımızı bu yıl da sürdürüyoruz. İlaç sektörünü merak eden ve kariyerine bu alanda yön vermek isteyen tüm genç arkadaşlarımızı Sahayı Keşfet projemize başvurmaya davet ediyoruz” dedi. 

Başvuru yapan adaylar üzerinden seçim yapılarak katılımcıların belirleneceği programda öğrenciler birçok değerli seminere ve eğitimlere katılacak, ayrıca GSK Türkiye’nin deneyimli isimlerinden mentorluk alacak. Proje bitiminde öğrenciler ilaç sektörünü ve saha çalışma modelini yakından tanıma fırsatı yakalarken, GSK Türkiye’nin ‘’Tanıtım Sorumlusu’’ pozisyonu ilanlarına yönelik yapacakları başvurularda öncelikli olarak değerlendirilecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı