Hakan Gence Sıkı Muhabbet’te Onur Tuna’yı Ağırladı

tarafından
145
Hakan Gence Sıkı Muhabbet’te Onur Tuna’yı Ağırladı

Hakan Gence’nin Hürriyet YouTube programının
 bu haftaki konuğu sevilen oyuncu Onur Tuna 

Hürriyet Hafta Sonu eklerinde yaptığı söyleşilerle birlikte YouTube programında da konuklarını ağırlayan Hakan Gence’nin bu haftaki ‘sıkı muhabbet’i şu sıralar ‘Senden Ne Olur’ filmiyle de gündemde olan oyuncu Onur Tuna’yla… 

Filmin ismine atıfta bulunarak “Bilmem ki, benden ne olur? Her an her şey olabilir hayatta. Tabii neler yapmaktan keyif aldığınızı zaman içinde keşfediyorsunuz” diyen Tuna, özel hayatıyla ilgili açıklamalar da yaptı. 

Oyuncu, “Bekâr bir erkeğim. Doğru enerji ve doğru zekâda buluştuğum kişilerle konuşup flört edebiliyorum” dedikten sonra konu aldatmaya gelince “Aldatılmışımdır diye düşünüyorum. Öğrenmedim, bilgim yok. Aldatmak aldatılmaktan daha kötü bir şey olabilir. Aldatan kişi olmanın insan vücudunda ve zihninde yarattığı bir defekt var. Onu yaşamadan da bu dünyadan gitmeyeceğiz herhalde” diye konuştu.

Ünlü isimlerin hayatlarını ve daha önce kimseye anlatmadıklarını paylaşan ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ her cuma saat 14.00’te yeni bölümüyle Hürriyet YouTube hesabında yayında.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı