Hasan Azis’den Başkan Gerenli’ye ziyaret

tarafından
91
Hasan Azis’den Başkan Gerenli’ye ziyaret

Bulgaristan Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Azis, Hak ve Özgürlükler Hareeketi (HÖH) Kırcaali İl Başkanı Resmi Murat, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin, Bal-Göç Trakya Derneği Başkanı Veli Öner ve yönetim kurulu üyeleri Lüleburgaz Belediye Başkanı’na ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunularak, samimi bir sohbet gerçekleştirildi.

 

Aynı zamanda HÖH Merkez Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Azis, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’ye ziyaret gerçekleştirdi. Lüleburgaz Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleşen ziyarete HÖH Kırcaali İl Başkanı Resmi Murat, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin, Bal-Göç Trakya Derneği Başkanı Veli Öner ve yönetim kurulu üyeleri Mümün Neşetoğlu, Gülhan Çolak ile Özkan Yalçın katıldı.

 

Fikir alışverişinde bulunuldu

 

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Bulgaristan Türklerinin yaşadığı sorunlardan, karşılıklı fikir alışverişlerine kadar çok sayıda konu konuşuldu. Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gerenli, “ Belediyemizi ziyaret eden   Bulgaristan’ın Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Azis, HÖH Kırcaali İl Başkanı Resmi Murat, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin, Bal-Göç Trakya Derneği Başkanı Veli Öner ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi. Öte yandan ziyaretin sonunda Başkan Azis, Başkan Gerenli’ye üzerinde Kırcaali Medresesi’nin (Kırcaali Türk Okulu) olduğu bir çerçeveletilmiş fotoğraf armağan etti.  

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı