Hatırla Sevgili çok kaliteli ve kalıcı bir iş oldu

tarafından
102
Hatırla Sevgili çok kaliteli ve kalıcı bir iş oldu

Hatırla Sevgili, Gönülçelen ve Sol Yanım gibi dönemin en sevilen dizilerinde canlandırdığı karakterler ve karizmatik duruşu ile akıllara kazınan başarılı oyuncu Cansel Elçin MAG Ağustos sayının konuğu oldu.

“Aşık halim gayet normal. Hatta belki daha rahat. Sevmek ve sevilmek çok güzel bir duygu”

“Duygularımla hareket ediyorum”

Geçmişte yaptığım her şeyi duygularımla yaptım”

Bulutlardan Aşağı isimli kısa filmi ve ileriye yönelik hedeflerini MAG Okurları ile paylaşan başarılı oyuncu Cansel Elçin “Filmde Sorumsuz bir babayı canlandırıyorum ama aslında içinde kötülük olan biri değil. Sadece sevgisini göstermekte, aktarmakta problemler yaşayan bir adam… Geçmişte yanlış tercihler yapmış ve hayatından memnun olmayan biri” dedi. 

Hatırla Sevgili  hakkında da konuşan başarılı oyuncu “Sanırım yakın tarihimizi televizyonda izlemek insanları çok etkiledi. Bir yandan ön planda dramatik bir Romeo-Juliet hikâyesini izlerken diğer yandan o dönemi yaşayanlara tarihimizin objektif bir dilde travmalarını aktarabildik. Bunu çok iyi bir senarist (Nilgün Öneş) ve çok iyi bir yapımcıyla (Tomris Giritlioğlu) başarabildik. Hatıra Sevgili çok kaliteli ve kalıcı bir iş oldu” ifadelerini kullandı. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı