Hüseyin Akgün’den Anneler Günü Mesajı

tarafından
82
Hüseyin Akgün’den Anneler Günü Mesajı
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı olan Hüseyin Akgün, Anneler Günü sebebiyle açıklamalarda bulundu. 
 
Annelerin yüreğinde emsalsiz bir sevgi taşıdıklarını belirten Akgün, “Sınırsız sevgi ve sabrı görebileceğimiz tek canlı annelerimizdir. Bizlere sunmuş oldukları hoşgörü ve nezaket asla son bulmuyor” dedi. Akgün açıklamasında annelerin beslediği sevgide son derece saf olduğuna ve karşılık beklemediğine vurgu yaptı.
 
Annelerin hayat boyu çocuklarını desteklediğini ifade eden Akgün, “Annelerimiz bizleri desteklemekten ve sevmekten asla vazgeçmiyor. Hayatımızın hem mutluluklarını hem de üzüntülerini hiçbir zaman şikayet etmeden paylaşıyorlar. Bunun için onlara her zaman minnettar olacağız” dedi. Annelerin sağlıklı bir nesil yetiştirmede etkin rol oynadıklarını belirten Genel Başkan Yardımcısı Akgün şunları ifade etti:
 
“Annelerimizin toplumda oynadığı rol tüm meslek kollarının üzerindedir. Toplumun tamamını var eden annelerimiz, gelecek nesilleri şekillendirmede en etkili olan kişilerdir. Bir kadın anne oluyor, tüm özverisiyle çocuklarını yetiştiriyor. Büyüyen çocuklar anne veya baba oluyor; anne ise ananene veya babaanne olarak özverisini vermeye devam ediyor. Yani, annenin toplum içerisindeki mesaisi asla son bulmuyor.
 
Bu nedenle Türkiye Değişim Partisi olarak, kadın ve gençlere verdiğimiz değeri parti politikalarımıza taşıyoruz. Annelerin mutlu olduğu bir toplumda, çocukların, dolayısıyla da gelecek nesillerin daha mutlu olacağını düşünüyoruz. Bütün gayemiz sevgi temelinde bir Türkiye kurmaktır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım ve şehit annelerimiz olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutlarım.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı