İlk baharın keyfini Elite World Sapanca’da yaşayın

tarafından
82
İlk baharın keyfini Elite World Sapanca’da yaşayın

Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort ilkbaharda da misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Elite World Sapanca’nın konukları biyolojik göletin çevresinde yürüyüş yaparken, tenis kort ve basketbol sahalarında spor yapıp, adventure parkta macera dolu aktivitelere katılabiliyor. Elite World Sapanca’nın minik misafirleri ise Kids Club’ta keyifli zaman geçirebiliyor. Ayrıca bahar ayları ile birlikte yenilenmek, arınmak isteyen Elite World Sapanca’nın misafileri; otel bünyesinde yer alan Fit Life Spa & Wellness’da farklı bir SPA, detoks, tuz terapisi deneyimi de yaşayabiliyor. 

 

Doğanın huzur veren atmosferinde ayrıcalıklı hizmetleri ile dikkat çeken Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort, ilkbaharda da misafirlerine farklı ve keyifli deneyimler yaşatmaya devam ediyor. 

 

Elite World Sapanca özellikle açık alan etkinlikleri ile kış aylarının stresli günlerinden arınmak isteyenler için ideal bir tatil imkanı sunuyor. Misafirler Türkiye’nin ilk biyolojik göletinin çevresinde dolaşıp, tenis kortlarında, basketbol sahasında spor yapabiliyor. Ayrıca orman içinde aktif bir yaşam vaat eden Adventure Park çocuklu ailelerin Elite World Sapanca’yı tercih etmelerinde önemli faktörler arasında yer alıyor. Adventure Park; ATV, trekking, bisiklet, paintball ve hazine avı gibi grup aktivitelerinin yanı sıra doğa yürüyüşü ve koşu gibi bireysel aktivitelere de imkan sağlıyor. 

 

Tüm bunların yanı sıra uygun hava şartlarında doğanın içinde yoga, pilates gibi grup çalışmaları da gerçekleştirilirken, çocuklar Kids Club’ta keyifli zaman geçirebiliyor. 

 

İlkbaharda yenilenmenin adresi Fit Life 

 

Elite World Sapanca’nın bünyesinde bulunan Fit Life Spa & Wellness bahar ayları ile birlikte yenilenmek isteyenlerin farklı bir deneyim yaşamalarını sağlıyor. Dış güzellik ve vücut sağlığı dengesine önem verenler için hazırlanan Fit Life Signature Masaj, kendini şımartmak isteyenlerin keyfini yerine getiriyor. 

 

Sıradışı bir SPA deneyimi arzulayanlar ise Elite World Sapanca’nın özel hamamında baştan aşağı arınırken, dinlenme alanlarındaki ferahlatıcı ikramlarından tadıp, detoks bakım paketi  ve bitki özlerinin ferahlatıcı etkilerini bir arada yaşayabilirler. Ayrıca Elite World Sapanca’nın misafirleri tuz terapi odasındaki sıcak kum masaj yatağında uzanıp, himalayan tuzu ile kaplanmış olan tuz terapisi odasının keyfini çıkartabilirler.

 

 Hijyenik ve güvenli bir tatil için Elite World CARE

 

Elite World Hotels zincirinde yer alan tüm oteller, güvenli turizm sertifikasına sahip olup, yüksek önlem ve güvenlik tedbirleriyle hizmetlerini sürdürüyor. Elite World CARE (Covid-19 Anti Risk Ekibi) adındaki uzman ekiplerle aktif bir şekilde denetleme ve değerlendirmeler sürekli devam ediyor. Konforlu ve güvenli bir tatil için her detayın titizlikle düşünüldüğü Elite World Otelleri’nde misafirler yüzde 50 doluluğu aşmayacak şekilde geniş ve hijyenik alanlarda sosyal mesafeye dikkat ederek ağırlanıyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı