İş Portföy’ün İş’te Fon uygulaması yenilendi

tarafından
52
İş Portföy’ün İş’te Fon uygulaması yenilendi

İş Portföy, güncellenen İş’te Fon mobil uygulaması ile yatırımcılarına daha teknolojik bir yatırım deneyimi sunmayı hedefliyor.
 

2021’de yenilikçi ve özgün  temalı yatırım fonlarını gündemine alarak başta teknoloji ve sürdürülebilirlik alanlarında olmak üzere birçok ilki hayata geçiren İş Portföy, güncellenen İş’te Fon mobil uygulaması ile yatırımcılarına daha teknolojik bir yatırım deneyimi sunmayı hedefliyor. Daha genç, dinamik ve kişiselleştirilmiş kullanıma uygun tasarlanan ‘İş’te Fon’ uygulaması üzerinden İş Portföy yatırım fonları kolayca takip edilebiliyor, uygulama üzerinden fon karşılaştırması yapılabiliyor. Yatırımcıların sanal portföy oluşturmasına ve belirledikleri favori fonlarının performanslarını pratik bir şekilde takip etmesine imkân sağlayan ‘İş’te Fon’ İş Portföy yatırım fonlarını keşfetmek veya daha yakından tanımak isteyen yatırımcılar için pek çok kolaylık sunuyor.

İş Portföy Fonları “İş'te Fon” ile artık cebinizde!

 

Türkiye’nin öncü portföy yönetim şirketi olan İş Portföy’ün yenilenen İş’te Fon uygulamasında; İş Portföy yatırım fonlarının risk seviyeleri, alım satım esasları ve fon izahnameleri gibi fonlara dair detaylı bilgiler yer alıyor. Yatırım fonlarına özel hazırlanan aylık fon bültenlerine kolayca ulaşılabildiği gibi, aylık frekanslarda İş Portföy’ün fon dağılımı önerilerini yatırımcılara aktarmak üzere hazırladığı videolar da uygulamadan takip edilebiliyor. 

Uygulamanın yenilenen yüzünde yatırımcılara sunulan Fon Karşılaştırma ve Fon Analiz ekranları ile İş Portföy tarafından yönetilen yatırım fonları belirlenen dönemler itibarıyla karşılaştırılabiliyor, fonların alternatif yatırım araçları ile karşılaştırmalı grafikleri incelenebiliyor, fon portföylerinde yer alan varlık dağılımları, alım satım esasları ve diğer önemli bilgilerine ulaşılabiliyor. ‘İş’te Fon’ uygulamasında yatırımcılar ayrıca sanal portföy oluşturarak ilgi duydukları İş Portföy yatırım fonlarını kendi belirledikleri ağırlıklarda sanal portföylerine dahil edebiliyor ve bu portföyün gerçek getirisini gözlemleyebiliyor. İş Portföy tarafından yönetilen yatırım fonları arasında en yüksek getiriye sahip fonlar 'Ayın Yıldızları' sekmesinden izlenebiliyor ve bu fonlar hakkında daha fazla bilgi edinilebiliyor. 

İş Portföy olarak teknolojik dönüşümü ürünlerimize, hizmetlerimize ve iş modellerimize yansıtarak, yatırımcıların daha bilinçli, daha kolay ve daha hızlı yatırım kararı vermelerini ve yatırım süreçlerinde daha üstün bir deneyim yaşamalarını önemsediklerini belirten İş Portföy Genel Müdürü Tevfik Eraslan; İş’te Fon uygulaması ile ilgili bilgiler verdi: “Artan finansal okur yazarlık, sermaye piyasalarının gelişmesi, alternatiflerin çeşitlenmesi ve küresel finansal piyasalara erişimin yaygınlaşması yatırım kararı oluşturma sürecini giderek daha sofistike hale getirmektedir. Çok sayıda veriyi analiz etmek, kıyaslamalar yapmak ise giderek daha zahmetli hale gelmektedir. İş Portföy yatırım fonları arasında kıyas yapmayı, belirli dönemlerde getirilerin nasıl seyrettiğini izlemeyi ve sanal portföyle yatırım egzersizi yapmayı mümkün kılan İş’te Fon’u, yatırımcıların ihtiyaç duyabilecekleri verilere hızlı, kolay, doğru ve etkin bir formatta erişmelerini sağlamak için 2017 yılında oluşturduk. Yenilediğimiz mobil uygulamız sayesinde yatırım fonlarımızla ilgili her türlü bilgiye ulaşmak ve fon tercihi yapmak artık çok daha kolay.”dedi.

 

İş Portföy’ün yatırım fonlarına ulaşmanın artık çok daha kolay olduğu İş’te Fon uygulaması, IOS 13.0 ve üzeri Android 6.0 ve üzeri özelliklere sahip telefonlar tarafından desteklenmektedir. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı