İşbir yatak’tan ihtiyaç sahibi bölgelere yardım aracı

tarafından
71
İşbir yatak’tan ihtiyaç sahibi bölgelere yardım aracı

Türkiye, peş peşe çıkan orman yangınları ile savaşmaya devam ediyor. Bu kapsamda, İşbir Yatak ihtiyaç duyulan tüm bölgelerdeki vatandaşlara yatak, yastık ve yorgan yardımı yapmak adına Kızılay ile birlikte harekete geçti. Yangından etkilenen ve yatak ihtiyacı olan kişilerin ihtiyaçlarının karşılanması adına gönderilen yardım aracı, ilk olarak Antalya için yola çıktı. Yardımlar, Antalya Serik Kızılay Afet Koordinasyon Merkezi tarafından teslim alınarak ihtiyaç sahiplerine teslim edilecek.

 

YARDIMA İHTİYACI OLAN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Yangın bölgesinde yardıma ihtiyacı olan vatandaşlar için her türlü yardıma hazır olduklarını belirten İşbir Holding CEO’su Metin Gültepe, “Ülkemiz, peş peşe çıkan yangınlar ile çok zor bir dönemden geçiyor. Biz de marka olarak, yangından mağdur olan vatandaşlarımıza yatak, yastık ve yorgan ulaştırabilmek için harekete geçtik. Bu kapsamda, ilk olarak Antalya bölgesine yardım göndermek için Kızılay yetkilileri ile görüştük. Marka olarak, yaşanan olaylardan dolayı büyük bir üzüntü içerisindeyiz ve elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Ayrıca, bölgede 7 kişinin hayatını kaybetmesinden dolayı da büyük üzüntü duyuyoruz. Buradan, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet ve ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Umuyorum bu felaket en kısa zamanda son bulacaktır” diye konuştu. 

 

TÜM MARKALARA ÖRNEK OLMAYI DİLİYORUZ

 

Gültepe, “İzmir ve Elazığ'daki depremlerde, sağlık çalışanlarımızın ve devletimizin yanında olduğumuz gibi bugün de ülkemizin ve milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Şirket kültürümüz ve sosyal değerlerimiz gereği bu tür olaylar karşısında refleksimiz ve hassasiyetimiz oldukça yüksek. İşbir Yatak olarak, biz de ülkece başlatılan farkındalık hareketine kayıtsız kalamadık ve hızla planlamamızı yaptık. Bu kapsamda, yangın felaketini yaşayan bölge halkına elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Geçmişte olduğu gibi Türk Kızılay’ı ile yaptığımız sürekli işbirliği ile yangından etkilenen ve zor durumda olan vatandaşlarımız için içerisinde yüzlerce yatak, yastık ve yorgan bulunan yardım aracımız yola çıktı. Kızılay’ın yönlendirmeleri çerçevesinde elimizden gelen tüm desteği bölgeye ve ihtiyaç duyulan diğer bölgelere vermeye devam edeceğiz. Bağış hareketimizle diğer markalara da örnek olmayı diliyor ve bu iyilik hareketini hep birlikte büyütmeyi arzu ediyoruz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı