İstanbul’da binlerce vatandaş onur hareketi’ne katıldı

tarafından
82
İstanbul’da binlerce vatandaş onur hareketi’ne katıldı
Çeşitli partilerden binlerce insan Onur Hareketi’ne katılarak Yaşar Aydın’a destek verdi.
Onur İttifakı büyümeye devam ediyor. Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın yurt gezilerine devam ederken, halkın ilgisi, saygısı ve sevgisi de aynı derecede artıyor. Gittiği her yerde yoğun bir kalabalıkla, coşkuyla karşılanan Aydın arkasındaki rüzgârla cumhurbaşkanlığı seçimine tam gaz hazırlanmaya devam ediyor.
Onur İttifakı Lideri Yaşar Aydın son olarak beş günlük İstanbul gezisinde deyim yerindeyse fırtına estirdi. İstanbul’u karış karış gezen Aydın, adeta Avrupa ve Anadolu yakasını bir araya getirdi. İstanbul’da vatandaşla buluşan Yaşar Aydın “milletin evlatları birleşiyor” diyerek şu açıklamayı yaptı:
7 BİN KİŞİ ONUR HAREKETİ’NE KATILDI
“Bu milletin evlatları artık uyandı. Bu milleti bugüne kadar hor görenler hak ettiklerini alacaklar. İktidar ve muhalefet layığını bulacak. Korkuyorlar, çünkü artık karşılarında onurlu insanların ittifakı var. Dağılıyorlar çünkü insanlarımız aradıklarını, Onur Hareketini buldu. Bu da beş günlük İstanbul gezimizin sonucunda artık iyiden iyiye tescillendi. Bu ziyaretlerimiz kapsamında AKP, CHP, İYİ PARTİ, HDP ve MHP’den tam 7 bin vatandaşımız Onur Hareketi’ne katıldı.
 
Bunlar daha buzdağının görünen kısmı.”
Öte yandan 28 sivil toplum kuruluşu, 2 gençlik örgütü ve sanayici, esnaf ve siyasetin ak saçlıları Onur İttifakı’na destek mesajı vererek, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Yaşar Aydın’ın yanındayız” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı