İstanbulkart sahiplerine müjde: Multinet Up ve BELBİM AŞ. iş birliği ile İstanbulkart sahiplerine 30.000 yeni lezzet noktası!

tarafından
218
İstanbulkart sahiplerine müjde: Multinet Up ve BELBİM AŞ. iş birliği ile İstanbulkart sahiplerine 30.000 yeni lezzet noktası!

Yeni nesil finansal teknoloji grubu Multinet Up ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri şirketi Belbim AŞ, önemli bir iş birliğine imza attı. İş birliği kapsamında, milyonlarca İstanbulluya ödeme çözümü sunan toplu ulaşım ve yaşam kartı İstanbulkart’ın kullanım alanına binlerce restoran, kafe, büfe ve yerel market eklenecek. İstanbullular, 27 Kasım 2020 tarihinden itibaren, İstanbulkart’ları ile MultiNet yemek kartı geçen her noktada ödeme yapabilecek.

İstanbulkart, bir ulaşım kartı olmanın ötesine çıkarak “Şehrin Yaşam Kartı” olma yolunda çeşitli iş birliklerine imza atıyor. Marketlerde, online alışverişlerde, müzelerde, taksilerde, kafe-restoranlarda ve daha birçok noktada ödemeler İstanbulkart ile yapılabiliyor. İstanbulkart, şimdi de Multinet Up ile gerçekleştirdiği iş birliği ile ödeme kanalına 30.000 yeni nokta ekledi.

Yeni nesil finansal teknoloji grubu Multinet Up ile elektronik ödeme sistemleri öncüsü Belbim AŞ ortaklığı, 18 milyon İstanbulkart kullanıcısına Multinet Up ödeme altyapısı bulunan en küçük büfeden yerel marketlere ve büyük restoran zincirlerine kadar temassız ödeme ayrıcalığı sunuyor. Kademeli olarak yaygınlaşacak bu uygulama önümüzdeki dönemde tüm Türkiye’deki 30.000 MultiNet noktasında geçerli olacak. İstanbulkart, ulaşım ve ulaşım dışı tüm ödemelerin tek bir kartla yapılabilmesi için yaygınlaşma çalışmalarını sürdürürken, Multinet Up iş birliği ile kullanım alanındaki önemli artışla birlikte sadece İstanbul’da değil tüm Türkiye’de faaliyet göstermeye devam edecek.

İstanbulkart, verilen hizmetleri her yerde ve her alanda yaygınlaştırmaya ve İstanbulluların hayatlarına dokunup, değer katacak projeler üretmeye devam ediyor. Dijitalleşme ve ulaşım dışı ödeme hizmetlerinde yaygınlaşma hedeflerini hızla gerçekleştirirken tek kartla şehirde yaşama rehberi yazma yolunda adım adım ilerliyor. Multinet Up iş birliği kapsamında ödeme ağına eklediği 30 bin yeni nokta ile İstanbulkart sahiplerine yeni bir deneyim sunmanın heyecanını yaşıyor.

Üye iş yerlerine ödeme sistemi alt yapısı sağlayan finansal teknoloji şirketi Multinet Up, müşterilerinin hayatını kolaylaştıran çözümlerini, yenilikçi iş modelleriyle destekleyerek sektörde fark yaratıyor. Ekosistemine 18 milyon İstanbulkart kullanıcısını dâhil eden Multinet Up, İstanbulkart sahiplerine kafe, restoran ve marketlerde Multinet Up teknolojisinin avantajlarından faydalanma imkânı sunuyor.

Kurulduğu günden bu yana, faaliyet gösterdiği tüm alanlarda sektörleri dönüştüren, paydaşlarının dijital dönüşümüne öncülük eden Multinet Up, her zaman ilklere ve yeniliklerle imza atıyor. Temassız ödemeyi ilk kez 2014 yılında devreye alan ve 2015 yılından itibaren mobil cüzdan uygulaması MultiPay’i hayata geçiren Multinet Up, geçen sene devreye aldığı MultiPOS uygulaması ile yine bir ilke imza atmış, restoran, kafe ve marketlerin fiziki POS cihazına gerek duymaksızın yalnızca cep telefonu ile ödeme almalarını mümkün kılarak ödeme sistemlerinde yeni bir dönem başlatmıştı.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)