İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, 8 Mayıs Anneler Günü dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.

tarafından
79
İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, 8 Mayıs Anneler Günü dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Demir, "Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (SAV)  “Cennet annelerin ayakları altındadır” sözleriyle en güzel şekilde dile getirmiş olup anne sevgisinin bir güne sığmayacak kadar sevgiyi hak eden annelerimize bu güzel gün vesilesiyle sevgi ve saygılarımızı iletme fırsatı buluyoruz.

 

Milletçe anneye gösterdiğimiz sevginin, saygının sembolü olarak aziz yurdumuzun bir adı da Anadolu değil midir? Vatanımızla eş değer tuttuğumuz değerli varlıklarımız olan analarımız, fedakârlık, sabır, sevgi ve hoşgörüyle dünyanın en yüce görevini yerine getirirken; merhametin ve şartsız sevginin sembolüdürler" dedi.

Başkan Demir, "Karşılıksız sevginin, derin saygının, eşsiz fedakarlığın, sonsuz merhametin ve engin sabrın şefkat dolu yüreklerinde buluştuğu annelerimize, insanlığın yaşamını tehdit eden bu salgın döneminde de hayatı en güzel haliyle eve sığdırdıkları için şükranlarımı sunuyor, tüm annelerimizin anneler gününü en içten dileklerimle tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı